Komşu kavgasında dehşet saçmışlardı! Ünlü şarkıcı Metin Işık ve oğlu tutuklandı

Kayseri'de komşusu ile yaşadığı kavgada silaha sarılan şarkıcı Metin Işık ile oğlu Mustafa Işık adliyeye sevk edildi. 5 kişinin yaralandığı olay sonrası adliyeye sevk edilen Metin Işık basın mensuplarına, "Ne söyleyeyim kardeşim" yanıtını verdi. Işık ve oğlu çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Giriş Tarihi 16 Ağustos 2022, 17:28 Güncelleme 16 Ağustos 2022, 23:22
Komşu kavgasında dehşet saçmışlardı! Ünlü şarkıcı Metin Işık ve oğlu tutuklandı

İÇİNDEKİLER

Kayseri'de, komşu iki grup arasında çıkan 5 kişinin yaralandığı silahlı kavganın ardından gözaltına alınan şarkıcı Metin Işık ile oğlu Mustafa Işık, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde meydana geldi. Metin ışık ve oğlu Mustafa Işık ile husumetli oldukları aynı mahallede oturan grup arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında Metin Işık ile oğlu pompalı tüfekle grubun üzerine ateş açtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Naile D., Yusuf Memduh S., Sema A., Kader S. ve Emine A. çevre hastanelere kaldırıldı. Metin Işık ile Mustafa Işık ise gözaltına alındı.



Emniyetteki işlemlerinin ardından baba ve oğlu, sağlık kontrolü için Kayseri Devlet Hastanesi Adli Tabipliği'ne getirildi.

Şarkıcı Metin Işık, olayın sorulması üzerine basın mensuplarına, "Ne söyleyeyim kardeşim" yanıtını verdi. Sağlık kontrolünün ardından Metin Işık ve oğlu Mustafa Işık, adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemleri tamamlanan ünlü sanatçı Metin Işık ve oğlu, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN