Ailesi Müge Anlı’dan da yardım istemiş! Saplantılı aşığı tarafından ensesinden vurulan 16 yaşındaki Beyza Doğan hayatını kaybetti!

İstanbul Bahçelievler’de koruma kararı olmasına rağmen sosyal medyada tanıştığı saplantılı aşkı Selim Tekin tarafından ensesinden vurulan 16 yaşındaki Beyza Doğan yaşam mücadelesini kaybetti. Geçtiğimiz yıl Müge Anlı’dan da yardım isteyen acılı baba Cuma Doğan, "700 bin liraya soygun yaptığını söylüyor, birlikte yurt dışına gitmek istediğini söylüyor. Diğer kızım ise 'yardım edin' diye bağırdığında kızımın kafasına sıkıyor" dedi.

Giriş Tarihi 08 Ağustos 2022, 15:04 Güncelleme 08 Ağustos 2022, 15:24
Ailesi Müge Anlı’dan da yardım istemiş! Saplantılı aşığı tarafından ensesinden vurulan 16 yaşındaki Beyza Doğan hayatını kaybetti!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Bahçelievler'de 16 yaşındaki Beyza Doğan sosyal medyadan tanıştığı ve bir süre sonra saplantılı aşık haline geldiği iddia edilen 28 yaşındaki Selim Tekin tarafından ensesinden vuruldu.

Tekin aynı tabancayla intihar etmeye kalktı. Hastaneye kaldırılan Beyza Doğan 2 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Yapılan çalışmalarda Beyza Doğan'ın ailesinin geçtiğimiz yıl Müge anlı ile Tatlı Sert programına da çıktığı ve Beyza'yı aradıkları öğrenildi.

Beyza Doğan'ın babası Cuma Doğan, Adli Tıp Kurumu önünde yaptığı yeni açıklamada, "700 bin liraya soygun yaptığını söylüyor, birlikte yurt dışına gitmek istediğini söylüyor. Diğer kızım ise 'yardım edin' diye bağırdığında kızımın kafasına sıkıyor" dedi.

Olay, önceki gün saat 18.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Selim Tekin saplantılı olduğu Beyza Doğan'ın evine gelerek zorla içeri girdi. Selim Tekin, daha sonra Beyza Doğan'ı banyoya götürerek ensesinden ateş etti ardından da intihar girişiminde bulundu. O esnada evde bulunan Beyza Doğan'ın kardeşi "Kardeşimi kurtarın" diye bağırdı. İhbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alındı. Beyza Doğan 2 gün süren yaşam mücadelsini kaybetti.

"KORUMA KARARI VARDI"
Adli Tıp Kurumu önünde konuşan Baba Cuma Doğan; "Kızım ilk kaçtığı zaman çocuk büroya gittim, şikayette bulundum. Bakırköy Adliyesine 35 kere şikayette bulundum. Bu kişi yine bizi takip edip kızımın dışarı çıktığı bir saatte binaya girip bir üst katta bekliyor. Kızım 'istemiyorum gelmiyorum' diye ona yalvarıyor. 700 bin liraya soygun yaptığını söylüyor, birlikte yurt dışına gitmek istediğini söylüyor. Diğer kızım ise 'yardım edin' diye bağırdığında kızımın kafasına sıkıyor. Ardından kendi kafasına sıkıyor" ifadelerini kullandı.

"1 AY İÇİNDE GELDİ VURDU"
Beyza Doğan'ın teyzesi Zerife Doğan duruma isyan ederek, "Anne ve babası şikayetçi olmuştu. 2 yıldır bu dava sürüyor. Defalarca savcılığa mahkemeye çıkıldı. Bütün deliller vardı ama hiçbir şey yapmadılar. O kızı defalarca kaçırdı. Annesi babası defalarca gidip şikayetçi oldu. 13 yaşında 16 yaşına kadar bunları yaşadı. 'Ben ayrılırsam beni öldürecek' bile dedi. Sürekli anlattı ama onu kimse duymadı. Ben ya da başkası olsa anlarım ama o daha çocuktu. Bu adam niye tutuklanmadı? Kızı kaçırdı 3-4 defa. Polis benim ablama bağırıyordu evrak istedi diye. Bu şekilde olur mu? Koruma kararı aldılar. 1 ay içerisinde geldi kızı vurdu" dedi.