Elif Selci liseyi ikincilikle bitirdi ama çok sevdiği köyünden vazgeçmedi

Elif Selci, Çanakkale’nin Sütlüce Köyü’nde doğdu. Hayvanlar en büyük tutkusuydu. Hem veterinerlik okudu, hem tarlaya koştu. Sosyal medyada fenomen, yaşıtlarına ise örnek oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2022 Güncelleme 06 Ağustos 2022, 06:59
Elif Selci liseyi ikincilikle bitirdi ama çok sevdiği köyünden vazgeçmedi

İÇİNDEKİLER

Başarı ve azim dolu haberin adresi Çanakkale'ydi. Elif Selci (19), Gelibolu'nun Sütlüce Köyü'nde dünyaya geldi. Bir yandan ailesiyle hayvanların bakımını yaptı bir yandan okula gitti. Liseyi ikincilikle bitirdi. Ardından üniversite sınavına girdi. Köyünden ayrılmak istemediği için açık öğretimde okumaya karar verdi. Anadolu Üniversitesi Veterinerlik Bölümü'ne yerleşti.



25 BİNDEN FAZLA TAKİPÇİ...
2. sınıfı bitiren Elif, koyun otlattığı, traktörle tarla sürdüğü ve hasat yaptığı anları sosyal medyadan paylaşarak fenomen haline geldi. 25 binden fazla kişinin takip ettiği Elif Selci, "Puanım başka üniversitelerde farklı bölümlere de yetiyordu. Ancak ben köyümden ve çiftliğimizden ayrılmak istemedim.
Derslerim çok iyi ve buradan mezun olup kendi çiftliğimin veterineri olacağım. Paylaşımları görenler bana "Keşke bende senin gibi olabilsem" gibi mesajlar atıyor" dedi.