Avcılar’da hareketli anlar: Annesi ve kız kardeşini rehin aldı

Avcılar'da madde bağımlısı Metin İhsan Y., tartıştığı annesi ve kız kardeşi satırla tehdit ederek eve kilitledi. İkna etme çabaları sonuç vermeyince saldırgan, eve giren özel harekat polisleri tarafından gözaltına alındı.

Giriş Tarihi 06 Ağustos 2022, 16:59 Güncelleme 06 Ağustos 2022, 16:59
Avcılar’da hareketli anlar: Annesi ve kız kardeşini rehin aldı

İÇİNDEKİLER

Avcılar'da annesi ve kız kardeşini satırla tehdit ettikten sonra kendisini eve kitleyen Metin İhsan Y. özel harekat polisinin operasyonuyla yakalandı.

KAPIYI ÜZERLERİNE KİLİTLEDİ
Ambarlı Mahallesi Çimenli Sokak'ta öğle saatlerinde uzun süreden bu yana madde bağımlısı olduğu belirtilen Metin İhsan Y., anne ve kız kardeşi ile tartıştıktan sonra evdeki eşyaları kırıp dökmeye başladı.

Anne ve kızı kaçarak komşuya sığınırken elinde satır bulunan Metin İhsan Y., kapıyı üzerine kilitledi.

ÖZEL HAREKAT TİMİ DEVREYE GİRDİ
İhbar üzerine eve sevk edilen polis ekipleri gelerek Metin İhsan Y.'yi ikna etmeye çalıştı. Ancak, sonuç alamadı.

Zaman zaman pencereye çıkarak bağıran ve polislere eline geçirdiği eşyaları atan Metin İhsan Y., müzakereci polislere de olumsuz yanıt verince savcıdan alınan izin ardından özel harekat timinin devreye girmesi kararlaştırıldı.

KAPININ ARKASINA EŞYA YIĞDI
Ellerinde kapıyı kırmak için balyoz ve yanlarında özel eğitimli köpek bulunan özel harekat polisi binaya girdi. Avcılar itfaiyesi ekibi de pencereden atlama olasılığını göz önüne alarak havalı yatak açtı.

Özel harekat timinin çağrılarına da olumsuz yanıt veren adam kapının arkasına eşya yığdı.

POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ
İçeri giren tim, Metin İhsan Y.'yi gözaltına alarak Avcılar Emniyet Devriye Ekipler Amirliği'ne teslim etti. Kelepçelenen şüpheli ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN