'Son kez görüşelim' dedi: Eski sevgilisini öldürüp hastaneye bıraktı

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde Koray G. 'son kez görüşelim' bahanesiyle buluştuğu eski sevgilisi 32 yaşındaki Elif Güneş'i araç içerisinde 3 kurşunla öldürdü. Ağır yaralanan eski sevgilisini hastane önüne bırakan, saldırgan olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Ağır yaralı Güneş yapılan tüm müdahalelere kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Güneş'i (32) otomobilin içinde 3 kurşunla öldüren K.G.'ye (34) yardım ve yataklık ettiği tespit edilen A.D., A.A., Y.O. ve S.Ç. isimli 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden A.A. serbest bırakılırken A.D., Y.O. ve S.Ç. tutuklandı.

Giriş Tarihi 26 Temmuz 2022, 12:14 Güncelleme 26 Temmuz 2022, 15:01
’Son kez görüşelim’ dedi: Eski sevgilisini öldürüp hastaneye bıraktı

İÇİNDEKİLER

Üsküdar'da tartıştığı Elif Güneş'i (32) otomobilin içinde 3 kurşunla öldüren K.G.'ye (34) yardım ve yataklık ettiği tespit edilen A.D., A.A., Y.O. ve S.Ç. isimli 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden A.A. serbest bırakılırken A.D., Y.O. ve S.Ç. tutuklandı.

Olay geçen cumartesi günü saat 22.30 sıralarında Üsküdar'da meydana geldi. Ümraniye'de kuaförlük yapan Elif Güneş, kendisi gibi kuaförlük yapan erkek arkadaşı K.G.'den 2 ay önce ayrıldı.

Ancak K.G., Güneş'in peşini bırakmadı. İddiaya göre geçen hafta da Elif Güneş'in kuaför dükkanına gelerek tartışıp tokat attı.

'SON BİR KEZ GÖRÜŞELİM'
K.G., cumartesi günü Elif Güneş'e 'son kez görüşelim sana anlatacaklarım var' dedi. Güneş de başına bir şey gelir korkusuyla arkadaşlarını yanına alarak görüşme teklifini kabul etti.

Kadıköy'de buluşmada K.G., Elif Güneş'i de yanına alarak otomobille uzaklaştı. Üsküdar'a gelen K.G. ile Elif Güneş otomobil içinde tartışmaya başladı. Güneş, otomobille silahla 3 el ateş edilerek vuruldu.

ŞÜPHELİYE YARDIM EDEN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
Saldırgan daha sonra Güneş'i hastaneye bırakarak kayıplara karıştı. Hayatını kaybeden 32 yaşındaki Elif Güneş memleketi Diyarbakır'da toprağa verilirken, polis kaçan şüpheli K.G.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmalarda K.G.'ye yardım ve yataklık ettiği tespit edilen A.D., A.A., Y.O. ve S.Ç. gözaltına alındı. Şüphelilerden A.A., ifadesinin ardından serbest bırakılırken A.D., Y.O. ve S.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli K.G.'nin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN