Üniversiteli Osman Ertuğrul Yavuz komşu kuyumcuya kurşun yağdırdı!

Üniversiteli Osman Ertuğrul Yavuz, komşu kuyumcuya kurşun yağdırdı. Hayattan kopardı. Katilin lise ve üniversite sınavlarında birinci olup, tıp fakültesine gittiği ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Temmuz 2022 Güncelleme 06 Temmuz 2022, 07:04
Üniversiteli Osman Ertuğrul Yavuz komşu kuyumcuya kurşun yağdırdı!

İÇİNDEKİLER

Konya Seydişehir'de 60 yaşındaki kuyumcu Yusuf Şahin, önceki gün komşu kuyumcunun oğlu Osman Ertuğrul Yavuz (27) tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olayı yerine ambulans ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Vücuduna 6 kurşun isabet ettiği görülen Şahin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Yavuz, olaydan sonra kaçtı. Ancak kısa süre sonra suç aleti tabanca ile yakalandı. Liseye giriş sınavlarında tam puan alarak Türkiye birinciliğine ortak olan katil zanlısının yine üniversite sınavında da ilçe birincisi olarak tıp fakültesini kazandığı ortaya çıktı. Yavuz'un üniversiteyi 3'üncü sınıftan terk ettiği belirtildi. Zanlı, tutuklanarak cezaevine yollandı.



Katil, Şahin'in olaydan bir gün önce kendisine göğüs kısmındaki şişkinliği gösterdiğini, bunu çelik yelek sandığını söyledi.



Yavuz, ''Nefret duygusu uyandıracak tavırları vardı. Böyle bir insanın canı benim için kıymetsizdir'' dedi.
Burak SAYLAM