İstanbul Esenyurt'ta güpegündüz katliam! Annesini ve iki kardeşini öldüren şahıs kafasına sıktı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde akşam saatlerinde korkunç bir katliam meydana geldi. Ömer Orak evde annesi Nuray Orak ve iki kardeşi Esra Orak ve Yasin Orak ile sebebi bilinmeyen bir konu hakkında tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesinin ardından şahıs annesi ve iki kardeşini öldürdükten sonra kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu.

Giriş Tarihi 05 Temmuz 2022, 19:05 Güncelleme 05 Temmuz 2022, 19:30
İstanbul Esenyurt’ta güpegündüz katliam! Annesini ve iki kardeşini öldüren şahıs kafasına sıktı

İÇİNDEKİLER

Esenyurt'ta evde tartıştığı annesiyle birlikte kız ve erkek kardeşini tabanca ile öldüren şahıs kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu.

Annesini ve kardeşlerini öldüren şahıs hastaneye kaldırılırken, polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor.

Olay, saat 17.45 sıralarında Esenyurt Pınar Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Ömer Orak ile kardeşleri Esra Orak ve Yasin Orak arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Kısa sürede tartışmaya dönen kavgayı ayırmak için evdeki anneleri Nuray Orak araya girmeye çalıştı. Bu sırada Ömer Orak, yanında bulunan tabanca ile annesi Nuray Orak ile birlikte kardeşleri Esra ve Yasin Orak'a ateş etti. Anne ve iki kardeşi olay yerinde hayatını kaybeden Ömer Orak ise kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu.

Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine aralarında özel harekat ekiplerinin bulunduğu çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alıp vatandaşları uzaklaştırırken, anne ve iki kardeşin hayatını kaybettiğini belirleyen sağlık ekipleri, intihar girişiminde bulunan Ömer Orak'ı ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları sürüyor .