Şüpheli şekilde balkondan düşerek hayatını kaybeden Anzelika Srabiants'ın tutuklanan sevgilisinden şoke eden savunma

Ukraynalı model Anzelika Srabiants, balkondan düşerek can verdi! O anları kayda alan sevgilisi B.E, cezaevine gönderildi. Dün ilk kez hakim karşısına çıkan şüphelinin savunması şoke etti: Kurtarmak istedim. Ancak kilolu ve yapılıydı! Çekemedim!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2022 Güncelleme 17 Haziran 2022, 06:59
Şüpheli şekilde balkondan düşerek hayatını kaybeden Anzelika Srabiants’ın tutuklanan sevgilisinden şoke eden savunma

İÇİNDEKİLER

Türkiye'de kadın cinayetleri bitmek bilmedi. Özellikle kadınların erkek arkadaşlarının evlerinden şüpheli şekilde düşerek can vermesi şüphe çekti. Ukraynalı model Anzelika Srabiants de onlardan biriydi! Korkunç olay geçtiğimiz yıl 10 Haziran'da İstanbul Sancaktepe'deki lüks sitede meydana geldi. Model Anzelika Srabiants, köpek eğitmeni sevgilisi B.E ile birlikte yaşadığı daireden düşerek can verdi. Trajik ölümü cep telefonuyla kayda alan sevgilisi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Önceki gün ilk kez hakim karşısına çıkan genç adam suçlamaları reddetti. Mahkemede söz alan B.E,"Anzelika kendisini öldüreceğini söylüyordu. Olay günü uyuşturucu almıştı. Eve gelince tuvalete gittim. Çıkınca balkondan sesler geldiğini fark ettim. Daha önce kendisini balkondan sarkıtmıştı. Onun videosunu çekmek istedim. Durumun ciddi olduğunu görünce yardım etmeye çalıştım. Elbisesinden tuttum. Ancak kaydı. Kolunu tuttum. Yapılı ve kilolu olduğu için çekemedim. Ben itmedim" dedi. Tahliyesini istedi. Ancak mahkeme tutukluluk halinin devamına karar verdi.



HALÜSİNASYON İDDİASI
B.E'nın avukatları Aydın Mollaoğlu ile Eda Tekeş, "Müvekkilimizin Anzelika'yı öldürmesi için sebep yoktu" dedi. Genç modelin psikotik ilaçlar kullandığını söyledi. Uyuşturucu madde ve ilaçların halüsinasyona yol açtığını iddia etti.
(Arzu Kaya)

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN