İzmir'de eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan kadından yardım çığlığı: Yarım kaldığı işi tamamlayacak
İzmir Buca'da geçtiğimiz yıl meydana gelen bir olay görenleri şoke etti. Feyzo Duran isimli cani adam imam nikahlı eşi Aysel Perkgün ile bir anda tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından talihsiz kadını defalarca bıçaklayan adam gözaltına alındı. Aysel Pergün bugün yürütülen duruşmanın ardındna açıklama yaparak dışarı çıkarsa yarım kalan işi tamamlayacağından endişe ettiğini söyledi.
İzmir'in Buca ilçesinde, dini nikahlı yaşadığı Aysel Perkgün'ü (28) darp edip vücudunun çeşitli yerlerinden çok sayıda bıçak darbesiyle yaraladığı öne sürülen tutuklu sanık Feyzo Duran'ın (25) yargılanmasına devam edildi. Olay günü adrese giden polis memurlarının tanık olarak dinlendiği duruşmada mahkeme başkanı, sanık avukatı savunma yaparken tepki gösterilmesi üzerine salonun boşaltılmasına karar verdi. Aysel Perkgün ise ifadesinde, "Sanıktan çok korkuyorum, dışarı çıkarsa yarım kaldığı işi tamamlayacak. Adalete inanıyorum" dedi.

UYUŞTURUCU MADDE BAĞIMLISI

Çamlık Mahallesi'nde geçen 30 Ağustos'ta meydana gelen olayda; uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Feyzo Duran ile dini nikahlı yaşadığı Aysel Perkgün arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Duran, iddiaya göre 1 yaşındaki çocuğunun yanında Aysel Perkgün'ü darbedip defalarca bıçak darbesiyle yaraladı. Perkgün'ün çığlıklarını duyan komşuları, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan Perkgün, sağlık ekiplerince Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.




