Rich Strike destan yazdı! Sahibine 1 milyon 860 bin dolar kazandırdı

Eric R. Reed’in 2016’da tüm harası yandı. Elinde kalan 20 bin dolarla Rich Strike isimli atı satın aldı. İşte o at, Kentucky Derby yarışında destan yazdı! Sıfır şampiyonluk ihtimaline rağmen bitiş çizgisine ilk önce ulaştı! Sahibine 1 milyon 860 bin dolar kazandırdı. Manşetleri süsleyen atın, Trump’ın da favorisi olduğu ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2022 Güncelleme 11 Mayıs 2022, 06:47
Rich Strike destan yazdı! Sahibine 1 milyon 860 bin dolar kazandırdı

İÇİNDEKİLER

ABD'de 7 Mayıs'ta düzenlenen Kentucky Derby isimli at yarışı, gündemi salladı. At eğitmeni Eric R. Reed, 2016'da harası yanınca kabusu yaşadı. Tüm atları telef oldu, elinde sadece 20 bin doları kaldı! Geçtiğimiz yıl, o parayla hayran kaldığı Rich Strike isimli atı aldı. Rich, yeterli puanı alamadığı için Kentucky'i kıl payı kaçırdı. Ancak şans kapısını çaldı! Yarışata koşacak atlardan biri sakatlanınca yerine Rich'in katılması kararlaştırıldı. İşte en az şampiyonluk ihtimali olan o at, pistte destan yazdı! Birinci olarak sahibine 1 milyon 860 bin dolar kazandırdı. Reed, şampiyon atıla ilgili "Amerika'nın en özel deyimlerinden biri Rich Strike'tır. Yani ismi gibi 'Hemen zengin olmak.' Bir de elimizdeki para için bu at tercihimizdi" açıklaması yaptı.



TRUMP'IN DA FAVORİSİ
ABD eski başkanı Trump da Kentucky'i takip etti. Yarışı, locasında izlemek isteyenlerden 75 bin doları cebe indirdi. Yarıştan önce "Yarışı Rich Strike kazanacak" dedi. 1'e 80 bahis oranıyla kazanması imkansız da olsa Rich'in, Trump'ı haklı çıkarması şok etti...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN