Ankara Polatlı'da pes dedirten görüntü! Kilolarca et kamyonet kasasında böyle taşındı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde trafikte kasasında hiç bir önlem almadan kilolarca et taşıyan bir kamyonet görenleri şok etti. Vatandaşlar bu akıl almaz taşımacılığı cep telefonları ile görüntüledi. Gelen son dakika haberine göre İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.

Giriş Tarihi 09 Mayıs 2022, 10:00 Güncelleme 09 Mayıs 2022, 14:33
Ankara Polatlı’da pes dedirten görüntü! Kilolarca et kamyonet kasasında böyle taşındı

İÇİNDEKİLER

Alınan bilgiye göre, Polatlı ilçesi Eti Caddesi yaşanan olayda trafikte üzerinde kilolarca et ile giden bir kamyoneti gören vatandaşlar olayı görüntüledi.


Özel alınan önlemlerle taşınması gereken etler, kamyonetin üzerinde hiç bir önlem alınmadan taşındığı görüntülendi.

Vatandaşlar bu akıl almaz taşımacılığı cep telefonları ile görüntüledi.

İNCELEME BAŞLATILDI
Ankara Polatlı'da önceki gün mezbahada kesilen küçükbaş hayvanların eti, Sarıoba Mahallesi'nde yağmur duasına katılan vatandaşlara ikram edilmek üzere kamyonetin kasasında açık şekilde yüklenerek götürüldü. Üzeri kapatılmadan götürülen etlerin bulunduğu kamyoneti görenler duruma tepki gösterdi.

Etler, daha sonra mahalleye götürülüp parçalanarak, pişirildikten sonra etkinliğe katılan yaklaşık 1500 kişiye ikram edildi. Etlerin hijyen kurallarına aykırı şekilde taşındığı görüntüler sosyal medyada paylaşılınca, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.

ŞOKE EDEN SAVUNMA
Sarıoba Mahallesi Muhtarı Hakan Güngör, etleri taşıyacak soğuk hava depolu ve kapalı bir araçlarının olmadığını belirterek, etlerin yağmur duasına yetişmesi için acil gitmesi gerektiğini söyledi. Etlerin üzerine naylon örttüklerini ve bağladıklarını kaydeden Güngör, uygun şartlarda taşıyacak bir araç bulamadıkları için mecburen bu şekilde götürdüklerini ifade etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN