Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan'dan başörtülü kadına çirkin hakaretler! Cahil yobaz, örtünmüşsün paçavrayı

İzdivaç programı Kısmetse Olur'da ün kazanan Melis Buse Betkayan'ın annesiyle AVM'de olduğu bir sırada alışveriş yapan başörtülü bir kadına çirkin hakaretler saydırdığı günyüzüne çıktı. Fenomen Betkayan, geçen yıl yaşanan olayda Ece Vardarlı'ya, "Varoş, cahil, yobaz örtmüşsün paçavrayı, burası Arabistan değil" dediği öğrenildi. Betkayan'ın annesi hakaret yetmezmiş gibi bir de o anları kaydeden kadına küfürler yağdırdı. Melis Buse Betkayan ve annesi Sevda Turan'a hakaret davası açıldı.

Giriş Tarihi 27 Nisan 2022, 10:58 Güncelleme 27 Nisan 2022, 11:12
Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan’dan başörtülü kadına çirkin hakaretler! Cahil yobaz, örtünmüşsün paçavrayı

İÇİNDEKİLER

Katıldığı bir yarışma programıyla adını duyuran sosyal medya fenomeni Melis Buse Betkayan, geçtiğimiz yıl 5 Mart günü annesi Sevda Turan ile İstanbul Sarıyer'deki bir AVM'deydi.

İddiaya göre anne-kız AVM içindeki yürüyen merdivenlerde olduğu bir sırada, Ece-Mustafa Vardarlı çifti, bebek arabasıyla merdivenden üst kata çıkmaya çalışıyordu.

Bu sırada taraflar arasında tartışma başladı.

Sabah'ın haberine göre, ünlü fenomen kadın, Ece Vardarlı'ya hitaben "varoş, cahil yobaz örtmüşsün paçavrayı, burası Arabistan değil" şeklinde hakaret etmeye başladı.

Eşine hakaret edildiği sırada Ece'nin eşi Mustafa Vardarlı, yaşananları video kaydı almak için telefonunu çıkarttı.

Bu sırada ise Melis Buse Betkayan'ın annesi Sevda Turan Mustafa'ya hitaben "telefonunu gö..ne sok, yobazlar sizi" şeklinde hakaret içerikli sözler savurdu.

Vardarlı çifti, polisi arayarak yardım istedi.

Taraflar karakola götürüldü. İfadesi alınan anne kız böyle bir olay yaşamadıklarını, kimseye hakaret etmediklerini beyan etti.

AVM güvenlik kameralarında ise anne-kızın Vardarlı çiftinin yanından geçerken el hareketleri yaptıkları tespit edildi.

Savcılık, suçtan kurtulmaya yönelik ifade veren Anne-kız hakkında, 'Hakaret' suçundan dava açıldı.