Büyükçekmece’de tartıştıkları sürücüyü eşi ve çocuklarının yanında öldüresiye döven magandalar yakalandı

Son dakika... İstanbul Büyükçekmece’de, iki kişi, yol verme nedeni ile tartıştıkları otomobil sürücüsünü, eşi ve çocuklarının yanında öldüresiye dövdü. Saldırganlar aynı akşam Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanırken, olay sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Şahıslar, “Kasten Yaralama-Hakaret-Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma” suçlarından yapılan işlemlerin ardından 23.04.2022 tarihinde adli makamlara sevk edildi.

Giriş Tarihi 23 Nisan 2022, 10:41 Güncelleme 23 Nisan 2022, 14:41
Büyükçekmece’de tartıştıkları sürücüyü eşi ve çocuklarının yanında öldüresiye döven magandalar yakalandı

İÇİNDEKİLER

Büyükçekmece'de, iki kişi, yol verme nedeni ile tartıştıkları otomobil sürücüsünü, eşi ve çocuklarının yanında öldüresiye dövdü. Saldırganlar aynı akşam Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalanırken, olay sonrası yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.


Olay, dün akşam saatlerinde Hadımköy Yolu Caddesi Büyükçekmece kesiminde meydana geldi. İddiaya göre, 34 JD 9216 plakalı otomobilin sürücüsü ve yanındaki kişi, başka bir otomobilin sürücüsü ile yol verme nedeni ile tartışmaya başladı.

Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede iki tarafın kavgasına dönüştü. Kavgada 2 kişi, aracında eşi ve çocuğu da bulunan sürücüyü öldüresiye darbetti.

Kavga çevredekilerin araya girmesi ile son buldu. Sürücüyü darbettikten sonra otomobiline binen 2 kişiye çevredekiler tepki gösterirken, saldırganlar olay yerinden ayrıldı.

Olay sonrası yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Darbedilen sürücüsü, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

AYNI AKŞAM YAKALANDILAR
Yapılan şikayet sonrası plaka üzerinde ilçede çalışma başlatan Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin adreslerini tespit etti.

Adres tespitinin ardından çalışma başlatan polis ekipleri, 2 saldırganı da yakalayarak ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.

Şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.


EMNİYET'TEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince "Kasten Yaralama-Hakaret-Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma" suçları ile ilgili, bazı basın yayın kuruluşlarında "Akan Trafikte Durup Kavga Ettiler" başlığı ile yer alan haberlere istinaden Büyükçekmece İlçesinde yapılan çalışmalarda; 22.04.2022 tarihinde E.D. isimli bir şahsın tehlikeli bir şekilde araç kullandığı, araçta bulunan Y.D. isimli diğer şahıs ile birlikte, H.S. isimli başka bir şahsın sevk ve idaresindeki aracın önüne kırarak aniden fren yapması sonucu kazaya sebebiyet verdiği, çıkan tartışmada E.D. ve Y.D. isimli 2 şahsın
H.S. isimli sürücüyü darp ettikten sonra olay yerinden uzaklaştıkları tespit edilmiştir.



Şüpheli şahıslar 23.04.2022 tarihinde görevlilerimiz tarafından tespit edilen ikametlerinde yakalanmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar, "Kasten Yaralama-Hakaret-Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma" suçlarından yapılan işlemlerin ardından 23.04.2022 tarihinde adli makamlara sevk edilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN