Sultangazi'de iş yerinde patlama! Camlar yola saçıldı

İstanbul Sultangazi'de bulunan bir baskı atölyesinde sabah saatlerinde patlama meydana geldi. 5 katlı binanın giriş katında yaşanan patlamada dükkanın camları parçalanırken, iş yeri sahibi yüzünden ve kolundan yaralandı.

Giriş Tarihi 19 Nisan 2022, 12:15 Güncelleme 19 Nisan 2022, 12:15
Sultangazi’de iş yerinde patlama! Camlar yola saçıldı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Sultangazi'de bir işyerinde yaşanan patlamada işyeri sahibi yüzünden ve kolundan yaralandı. Olay, saat 10.30 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi 87. Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın giriş katındaki baskı atölyesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre İbrahim Ergül isimli iş yeri sahibinin atölyede çalıştığı esnada baskı makinesinde kompresör kaynaklı olduğu düşünülen şiddetli bir patlama yaşandı.

Yaşanan patlamanın etkisiyle giriş katındaki işyerinin camları kırılırken işyeri sahibi İbrahim Ergül ise yüzünden ve kolundan yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan İbrahim Ergül ambulans ile hastaneye kaldırılırken itfaiye ekipleri ise patlamanın kesin nedenini bulmak için çalışma başlattı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN