SON DAKİKA: Mecidiyeköy-İstanbul Havalimanı seferini yapan İETT otobüsü havalimanına 3 km kala arızalandı: Yolcular isyan etti! Taksim'de İETT alev aldı

Son dakika haberleri...  Mecidiyeköy-İstanbul Havalimanı seferini yapan İETT otobüsünün havalimanına yaklaşık 3 kilometre kala arızalanmasına yolcular tepki gösterdi. Ayrıca Taksim Tarlabaşı Bulvarı'da çift katlı bir İETT otobüsü alev aldı.

Giriş Tarihi 14 Nisan 2022, 12:21 Güncelleme 14 Nisan 2022, 14:45
SON DAKİKA: Mecidiyeköy-İstanbul Havalimanı seferini yapan İETT otobüsü havalimanına 3 km kala arızalandı: Yolcular isyan etti! Taksim’de İETT alev aldı

İÇİNDEKİLER

Mecidiyeköy-İstanbul Havalimanı seferini yapan İETT otobüsünün havalimanına yaklaşık 3 kilometre kala arızalanmasına yolcular tepki gösterdi.

Mecidiyeköy-İstanbul Havalimanı seferini yapan ve iki tam biletle hizmet veren H2 numaralı İETT otobüsü, havalimanına 3 kilometre kala arızalandı.

Bazı yolcular, az zaman kaldığı için uçağa yetişememe endişesi yaşayarak, duruma tepki gösterdi.

Arızanın giderilememesi üzerine uçuşu olan yolculardan bazıları, havalimanındaki seyahat acenteleri ve transfer işi yapan firmalar tarafından taşındı.

Diğer yolcular da otobüs şoförünün bilgi vermesi üzerine yaklaşık yarım saat sonra gelen bir sonraki otobüse bindi.

Arızalanan otobüs için bölgeye yol destek ekibi çağrıldı.

TARLABAŞI BULVARI'NDA ÇİFT KATLI İETT OTOBÜSÜ YANDI
Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı Taksim Meydanı yönünde çift katlı İETT otobüsünde yangın çıktı. Otobüsün motor kısmında başlayan yangını görenler itfaiye ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri otobüsün arka kısmını kaplayan alevlere müdahale etti. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadığı öğrenildi.

ŞOFÖR: YOLCULARI TAHLİYE ETTİM
Otobüs şoförü Fırat Aras olayı şöyle anlattı: "Kırmızı ışıkta beklerken sol taraftan alev aldığını gördüm. Hemen sağa çektim. Otobüsün içinde 40-45 yolcu vardı. Onları tahliye ettim. İndirdim. Daha sonra da yangına müdahale ettim. Söndüremeyince itfaiyeye haber verdim. Otobüste bir telaş olmadı. İçeriye alev ulaşmadan herkesi tahliye ettim. Yolculara da hiç panik yapmadan aşağıya inin dedim. Ama yangın niye çıktı anlamadım. Hararet olsa ekranda görünürdü. Yağdan, sıcaktan, teknik bir şeyden çıkmış olabilir"

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN