Zonguldak'ta iki gündür kayıp olan şahıs kayalıklarda bulundu

Zonguldak'ta psikolojik rahatsızlığı olan ve iki gündür haber alınamayan Mustafa Acar (56), kayalıkların arasında bulundu. Acar, Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Giriş Tarihi:
Zonguldak'ta iki gündür kayıp olan şahıs kayalıklarda bulundu

Kırmacı Mahallesi Tevfik Tetik Sokak'ta yaşayan ve psikolojik sorunları bulunan Mustafa Acar, iki gün önce öğle saatlerinde evinden çıktı. Kendisinden haber alınamayınca, yakınları Acar'ın gidebileceği yerlere bakarak, polisi arayıp yardım istedi.

Zonguldak'ta iki gündür kayıp olan şahıs kayalıklarda bulundu-2

Aramalara Zonguldak İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ereğli İtfaiyecileri Doğa Sporları Arama ve Kurtarma Derneği (ERİDAK) ve jandarma timleri de katılıp çalışmalar genişletildi. Mustafa Acar'ın ayakkabısının deniz kıyısına yakın kayalıklarda bulunması üzerine, sabahtan itibaren denizde arama çalışması başlatan sahil güvenlik ekipleri, öğleden sonra Acar'ı kayalıkların arasında saklanırken buldu.

Zonguldak'ta iki gündür kayıp olan şahıs kayalıklarda bulundu-3

Karadeniz Bölge Komutanlığı Limanı'na getirilip buradan ambulansla alınan Acar, Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Zonguldak'ta iki gündür kayıp olan şahıs kayalıklarda bulundu-4

Tedavisi yapılan ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Acar'ın, çalışmalarda polisi görüp kayalıklara kaçtığı ve iki gündür yemek yemediği öğrenildi.

Zonguldak'ta iki gündür kayıp olan şahıs kayalıklarda bulundu-5

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler