TikTok videosu çekerken çatıdan düşüp ölmüştü! Kübra Doğan soruşturmasında flaş karar

İstanbul Esenyurt’ta kuzenini ziyarete giden 23 yaşındaki Kübra Doğan, TikTok için video çektiği sırada plastik panelin çökmesiyle 50 metreden zemine çakılıp hayatını kaybetmişti. Geçtiğimiz Ağustos ayında meydana gelen olayla ilgili savcılığın başlattığı soruşturma tamamlandı. Savcılık Kübra’nın ölümüne başka şahısların sebebiyet vermediğini belirterek takipsizlik kararı verdi.

Giriş Tarihi 05 Nisan 2022, 10:48 Güncelleme 05 Nisan 2022, 10:56
TikTok videosu çekerken çatıdan düşüp ölmüştü! Kübra Doğan soruşturmasında flaş karar

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin konuştuğu dehşete düşüren ölüm 20 Ağustos tarihinde İstanbul, Esenyurt'ta meydana geldi. Kuzenini ziyarete giden 23 yaşındaki Kübra Doğan, Tik Tok için videosu çekmek için binanın çatısına çıkmıştı.

Çatıdaki panelin çökmesiyle yaklaşık 50 metre yükseklikten aşağı düşerek hayatını kaybetmişti. O esnada yanında bulunan kuzeni ise Kübra Doğan'ın düşme anını telefonuna saniye saniye kaydetmişti.

Korkunç ölümün ardından başlatılan soruşturma tamamlandı. Büyükçekmece Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada Kübra'nın ölümüne başkaca şahısların sebebiyet vermediği belirtilerek kovuşturmaya yer olmadığı için takipsizlik kararı verildi.

Savcılığın verdiği kararda " Kübra'nın vefatına kendi eyleminin sebebiyet verdiği, bunun dışında bir üçüncü kişinin kast ve taksirinin dosyada mevcut deliller itibari ile bulunmadığı, ölümü şüpheli kılacak başkaca bir delillin bulunmadığı anlaşılmıştır" ifadeleri yer aldı.