Zeytinburnu’nda silahlı kavga! 9 yaralı

İstanbul Zeytinburnu’nda boşanma meselesi sebebiyle tartışan iki grup arasındaki sopalı kavga silahlı çatışmaya döndü. Kurşunların havada uçuştuğu çatışmada 9 kişi yaralandı. Silahlı saldırganlar olay yerinden kaçarken, yaralılar ise hastaneye kaldırıldı. Polis yaşanan çatışmaya ilişkin inceleme başlattı.

Giriş Tarihi 29 Mart 2022, 14:54 Güncelleme 29 Mart 2022, 15:50
Zeytinburnu’nda silahlı kavga! 9 yaralı

İÇİNDEKİLER

Zeytinburnu'nda, boşanma aşamasındaki çiftin aileleri arasında çıkan silahlı kavgada 9 kişi yaralandı.

Beştelsiz Mahallesi 5. Sokak'ta, boşanma aşamasında olan Ramazan S. ile Evin S'nin aileleri arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası silah, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada, iki aileden 9 kişi yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Polis ekipleri güvenlik amacıyla sokağı geçişlere kapattı. Olay yeri inceleme ekiplerinin bölgede yaptığı incelemede silah, 2 fişek, 9 boş kovan, 3 bıçak ve 2 sopa ele geçirildi.

Kavgada yaralanan Hasan S, Ramazan S, Muhammet Nesim S, Abdulkadir S. ve İsmail S. ile Veysel B, Hüseyin B, Azat B. ve Yakup B'nin tedavilerinin tamamlanmasının ardından sorguları için emniyete götürüleceği bildirildi.