Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den 'Isparta'daki elektrik kesintisine ilişkin açıklama: Enerjisiz şebeke kalmadı

Isparta'da yoğun kar yağışı sonrası yaşanan elektrik kesintilerinin giderilmesi için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakalığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdü. Konuya ilişkin bakanlıktan yapılan açıklamada, "Sahada yaklaşık 600 personelimiz ve 200'den fazla araçla kesintiye müdahale ediyoruz." ifadelerine yer verildi. Öte yandan son durumu açıklayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "An itibarıyla Isparta il ve ilçe merkezlerinde enerjisiz şebeke kalmadı" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 06 Şubat 2022, 23:41 Güncelleme 07 Şubat 2022, 00:40
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den ’Isparta’daki elektrik kesintisine ilişkin açıklama: Enerjisiz şebeke kalmadı

İÇİNDEKİLER

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Isparta'da kar yağışının ardından yaşanan elektrik kesintilerinin giderilmesi için sürdürülen çalışamalara ilişkin açıklama yaptı.

600 PERSONEL 200'DEN FAZLA ARAÇ SAHADA
Bakanlık kar yağışından etkilenen bölgelere enerji verilmesi için sahada yaklaşık 600 personel ve 200'den fazla araç bulunduğunu açıkladı.

DESTEK EKİPLER BÖLGEYE İNTİKAL ETTİ
Bakanlıktan yapılan açıklamada, Isparta'da yoğun kar yağışından etkilenen bölgelere enerji verilmesi için çalışmaların sürdüğü belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Kamu kurum ve kuruluşlarımız ile dağıtım şirketlerimiz durumun bir an önce normale dönmesi için hem sahada hem de masada büyük bir gayretle mücadeleye devam ediyor. Sahada yaklaşık 600 personelimiz ve 200'den fazla araçla kesintiye müdahale ediyoruz.

Elektrik dağıtım şirketleri ADM, Meram, BEDAŞ, Çamlıbel, Gediz, Uludağ, Osmangazi, SEDAŞ ve EnerjiSA'dan takviye ekipler çalışmalara destek olmak için bölgeye intikal ettiler."

BAKAN DÖNMEZ SON DURUMU AÇIKLADI
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Isparta'daki elektrik kesintilerinin giderilmesi ve karla mücadele çalışmalarını sahada takip etti.

İL VE İLÇE MERKEZLERİNDE ENERJİSİZ YER KALMADI
Çalışmalara ilişkin son durumu açıklayan Fatih Dönmez, "An itibarıyla Isparta il ve ilçe merkezlerinde enerjisiz şebeke kalmadı. Bugün kırsaldaki sorunları da gidermiş olacağız." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN