Hayat arkadaşı Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken ilaçlarla ayakta duruyor

Sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüyle sarsıldı. Yakın arkadaşı Seren Serengil’in sözleri yürek yaktı: Sürekli ilaç içiyor. Doktor uyurken kalbi durabilir” diyerek yasakladı. Çok kötü durumda.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2022 Güncelleme 01 Şubat 2022, 07:02
Hayat arkadaşı Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüyle yıkılan Ece Erken ilaçlarla ayakta duruyor

İÇİNDEKİLER

Korkunç saldırı, perşembe gecesi İstanbul Yeşilköy'de yaşandı. Sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, mekanında silahlı saldırıya uğradı. Kurtarılamadı. Polisin yürüttüğü operasyonla tetiği çeken Kadir Yasak başta olmak üzere 11 şüpheli yakalandı. Seccad Yeşil ile Serkan Dakman'ı yakalamak için de sürek avı başlatıldı. Firarilerin bulunması için çağrı yapan Ece Erken ise eşinin ölümüyle sarsıldı. En yakın arkadaşı Seren Serengil, güzel sunucunun durumunu şu sözlerle anlattı: O kadar ilaç içiyor ki kendine gelmemek için uyanmak istemiyor. Doktoru 'uyurken kalbi durabilir' diyerek yasakladı. O kadar kötü durumda. O elindeki fotoğraf hiç düşmüyor. Ece'nin bunu kolay atlatabilmesi kolay değil. Gördü izledi. Allah sabır versin.



GÖZALTI SÜRESİ UZADI
Korkunç cinayetle ilgili soruşturma hız kazandı. Buna göre 11 şüphelinin sorgusu tamamlandı. Ancak infaz timine 4 gün daha ek gözaltı süresi verilmesi kararlaştırıldı.



Seren Serengil, "Bu cinayetin arkasında başka şeyler var" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN