Türk kadınına hakaret edip 'tecavüz ederiz' diyen iki Suriyeli gözaltına alındı

Görüntülü görüşme gerçekleştirilen bir sosyal medya platformunda Türk kadınlarına yönelik ağza alınmayacak küfürler eden ve 'tecavüz edeceğiz' diyen Suriye uyruklu iki hadsiz, polisin araştırması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Giriş Tarihi 03 Ocak 2022, 22:44 Güncelleme 03 Ocak 2022, 23:01
Türk kadınına hakaret edip ’tecavüz ederiz’ diyen iki Suriyeli gözaltına alındı

İÇİNDEKİLER

Suriye uyruklu 2 kişi, bir Türk erkeği ile gerçekleştirdiği video görüşmesi sırasında Türk kadınına ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.


Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Türk kadını hakkında kullanılan ifadeler nedeniyle tepkiler çığ gibi büyüdü.



TECAVÜZ EDECEKLERİNİ SÖYLEDİLER
SABAH'ta yer alan habere göre; Görüntülerde konuştukları Türk olan kişiye 'Sizin kızlarınız her yerde s....' gibi hakaret ve küfür içerikli söylemlerde bulunan Suriyeli 2 kişi, ayrıca tecavüz edeceklerini de ifade ediyor.



TÜRK KADININA KÜFÜR
Görüştüğü kişinin Türkiye'de yaşadıklarını buna rağmen Türk kadınına hakaret ettiklerini hatırlatmasına rağmen, Suriyeli kişiler yine küfürlü konuşmasını sürdürdü.



İKİ SURİYELİ GÖZALTINA ALINDI
Görüntüleri izleyen polis ekipleri de harekete geçerek soruşturma başlattı. Yapılan araştırma sonucu Türk kadınına hakaret eden Suriye uyruklu M.E.A. İzmir'de, K.S.A. ise Aydın'ın Didim ilçesinde polis tarafından gözaltına aldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN