İzmir'de 3 çocuğun hayatını kaybettiği yangınla ilgili kahreden ayrıntı (Yaşam haberleri)

İzmir’de 3 çocuğun hayatını kaybettiği yangınla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Söndürme çalışmaları sırasında yanan eve giren itfaiye ekipleri odadaki yatağın üzerinde 3 çocuğun cansız bedeni birbirine sarılı vaziyette buldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Aralık 2021 Güncelleme 26 Aralık 2021, 07:00
İzmir’de 3 çocuğun hayatını kaybettiği yangınla ilgili kahreden ayrıntı Yaşam haberleri

İÇİNDEKİLER

Olay, Cuma günü saat 13.00 sıralarında Bayındır ilçesindeki müstakil bir evde çıktı. Ahşap evden alevler yükseldiğini gören çevre sakinleri durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışmayla yangını söndürdü. Eve giren ekipler, 3 yaşındaki Talha Menderes ile 2 yaşındaki ikiz kardeşleri Ramiz ve Yahya Menderes'in cansız bedenleriyle karşılaştı. Yangın sırasında çocukların baba Ferhat ile anne Nuriye Menderes'in evde olmadığı belirlendi. Anne Nuriye ile baba Ferhat Menderes yaşadıkları şoku atlatamadı. Söndürme çalışmaları sırasında itfaiye 3 küçük kardeşin cansız bedenleri yatağın üzerinde birbirlerine sarılı vaziyette buldu. Ceyhan TORLAK



FLORA NAKLİYLE İYİLEŞTİ
İstanbul'da yaşayan Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Ömer Aşkıner (46), 10 yıl önce geçirgen bağırsak hastalığına yakalandı. Alerjik reaksiyonlar nedeniyle hiçbir şey yememeye başladı. Yalnızca kereviz, havuç ve kabak haşlaması yiyen doktor tam 20 kilo birden zayıfladı! Son çare Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Murat Kanlıöz'ün kapısını çaldı. Kardeşinden alınan florayla eski sağlığına kavuşan Op. Dr. Aşkıner "2 yıldır sefer tasımı yanımda taşıdım. Ekmek yiyemiyordum, çay içemiyordum. Deneyerek 1-2 ay içinde her şeyi yer içer hale geldim. Şu an 77 kilodayım" diyerek mutluluğunu anlattı. Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Murat Kanlıöz ise "Sağlam kişiden alınan florayı hastaya endoskopik veya kolonoskopik yöntemle ekim yapıyoruz. 1 hafta kadar floranın tutmasını bekliyoruz" dedi.



108 MİLYON DEVRETTİ
6 ve 5+1 bilen çıkmayınca 107 milyon 750 bin 835 lira devretti. 5 bilenler 105 bin 854'er, 4 bilenler bin 486'şar, 3 bilenler 111'er, 2 bilenler ise 11'er lira alacak.

ÇOCUĞUNU KESTİ!
İstanbul Bahçelievler'de cinnet getiren bir baba, 6 yaşındaki oğlu Aslan P.'yi bıçakla öldürdü. Kendisine de zarar veren zanlı, polis tarafından gözaltına alındı. Hastaneye sevk edilen babanın tedavisi sürüyor. Mahalle sakinlerinden Tekin Güçlü, "Cinnet haliyle çocuğunu kesmiş. Aslında iyi bir babaydı" dedi.

YARDIMA VAK!
Muğla Bodrum'da yaşayan özel eğitim öğretmeni Ayşe Acar, 3.5 yıl önce öğrencisi tarafından hediye edilen ördeğe Payti adını verdi. Sosyal medyada fenomen hale gelen sevimli ördek, reklam filmlerinde bile boy gösterdi. Elde edilen geliriyse Serebral Palsi (SP) hastası çocukların tedavisi için gönderdi. Ayşe Acar, "Payti'nin sosyal medyada takipçileri var, sağ olsunlar, destekliyorlar. Reklam geliri SP'li bir kızımıza gidecek" dedi.

KIRMIZI ALARM
Dünyayı Omicron varyantı paniği sardı. Daha çabuk bulaşan bu yeni türün görüldüğü ülkelerde vaka sayıları hızla tırmandı. İngiltere son 24 saatte 121 bin vaka çıktı. Yetkililer, her 10 kişiden birinin COVİD- 19 virüsü taşıdığını açıkladı! İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun açıklamaları da korku yarattı. Omicron vakalarının 2-3 gündür yükselişe geçtiğini belirten Memişoğlu, "Birkaç haftaya Avrupa gibi olabiliriz. 5'inci dalga ihtimali yüksek" ifadesini kullandı.

ÇILDIRTAN MANZARA!
Sibirya
soğuklarının etkili olduğu Ardahan'da Çıldır Gölü dondu. Sıcaklık, eksi 23.8 oldu. Vatandaşlar, gölün ortasına çay ocağı koydu. Üzeri cam gibi olan gölün kaygan zemininde çayını yudumlayanlar, manzaraya doydu. Ziyaretçiler, gölün buzlu yüzeyinde yürüme fırsatı da buldu.

KALBİNE SAĞLIK
Dr. Berika Demir, sosyal medyada takipçi rekoru kırdı. Kazandığını iyiliğe yatırdı. Her yıl en az 55 öğrenciye burs verdiğini açıkladı. Tüm alkışları topladı.

HAMSİ ŞENLİĞİ
Rize'de Hamsi Festivali düzenlendi. 3 günde temizlenen 2.5 ton balık 2 saatte tükendi! Vatandaş "Hamsiye doyduk" dedi.

YÜZDE YÜZ DEHŞET
Adana'da Sara B., eski eşi Serkan Tacirlioğlu'nun saldırısına uğradı. Yüzünden bıçaklandı. Cani adam tutuklandı.