Kanlı bıçaklı!

Cansel Dilara Kınalı, eve alkollü gelen babası Mustafa Emre Kınalı'yla tartıştı! Bıçağa sarıldı! Boynundan bıçakladığı babasının ölümüne yol açtı. Korkunç olayı şöyle anlattı: Küfür edip saldırdı. Kendimi korumak istedim.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Aralık 2021 Güncelleme 05 Aralık 2021, 06:58
Kanlı bıçaklı!

İÇİNDEKİLER

Tüyler ürperten cinayet İstanbul Ümraniye'de yaşandı. 48 yaşındaki Mustafa Emre Kınalı, şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce eşinden ayrıldı. Çiftin çocuklarının velayetiyse annede kaldı. İddiaya göre alkol bağımlısı olan baba, önceki akşam soluğu eski eşi ve çocuklarının yaşadığı evde aldı. Ancak görüşme sırasında, tartışma çıktı! Alkollü olan baba, 20 yaşındaki kızı Cansel Dilara'ya küfür edip saldırdı! Bu sırada genç kız, eline aldığı bıçağı babasına doğru salladı. Omzundan yaralanan baba kurtarılamadı! Katil olan 20 yaşındaki Cansel'se gözaltına alındı.

'ÖLDÜRMEK İSTEMEDİM'
"Babam eve alkollü geldi. Bana küfürler etti saldırmaya başladı, tartıştık. Ben de küfür etmemesini söyledim. Ama küfür etmeye devam ederek bana saldırdı. Kendimi korumak için elime aldığım bıçağı ona doğru salladım. Onu öldürmek ya da yaralamak istemedim. Kendimi korumak amacıyla bıçağı rastgele salladım" savunması yaptı.
Yunus Emre KAVAK