İstanbul'da lodos! Trafik durma noktasına geldi... | Güncel yol durumu haritası

Son dakika haberleri... İstanbul'da etkili olan lodos ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Evlerin çatıları uçtu ağaçlar devrildi 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. Fırtına ve lodos İstanbul trafiğini de durma noktasına getirdi. İşte İstanbul yol durumu trafik haritası...

Giriş Tarihi 29 Kasım 2021, 18:00 Güncelleme 29 Kasım 2021, 19:36
İstanbul’da lodos! Trafik durma noktasına geldi... | Güncel yol durumu haritası

İÇİNDEKİLER

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'da sabah saatlerinden bu yana etkisini gösteren şiddetli lodos ve yağışlı hava hayatı olumsuz etkiledi.

Lodosun ve yağışın etkisiyle Avcılar sahilde ise dev dalgalar oluştu. Beylikdüzü'nde ise bir yunus balığı sahile vurdu. Arnavutköy'de de bazı binaların çatısı uçtu.

Çatalca'da Serbest Bölge'de bulunan saat kulesi lodosun etkisiyle yıkıldı. Vapur ve deniz otobüsü seferleri de iptal edildi. Lodos nedeniyle rüzgarın hızının saatte 110 kilometreyi aşabileceği belirtildi.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
İstanbul Boğazı da ağır hava şartları nedeniyle saat 14.30 itibariyle çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı. Öte yandan İstanbul Valiliği, lodosta 4 kişi öldü, 3'ü ağır 19 kişi yaralandığını bildirdi.

TRAFİK FELÇ OLDU
Şiddetli lodos ve yağışlı havanın etkili olduğu megakentte, araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar trafiği adeta felç etti.

İstanbul'un bir çok noktasındaki yoğunluk nedeniyle uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik bazı bölgelerde durma noktasına geldi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜNDE TRAFİK TEK ŞERİTTEN SAĞLANDI
İstanbul Boğazındaki lodos nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde ise trafik zaman zaman kontrollü bir şekilde tek şeritten sağlanıyor.

Olumsuz hava koşulları nedeniyle, bazı raylı sistem seferlerinde ve deniz ulaşımında da aksaklıklar yaşanıyor.

TRAFİK YÜZDE 80'İ GÖRDÜ
Saat 18.00 itibariyle İBB verilerine göre İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80 seviyelerine ulaştı.