SON DAKİKA! Bayrampaşa'da 190 bin TL'lik vurgun! Ekipler kıskıvrak yakaladı

Son dakika haberine göre İstanbul Bayrampaşa'da 190 bin TL değerindeki çocuk eşyalarını çaldığı iddia edilen 5 şüpheli polis ekiplerinin çalışması sonrası kıskıvrak yakalandı.

Giriş Tarihi 04 Kasım 2021, 13:14 Güncelleme 04 Kasım 2021, 13:14
SON DAKİKA! Bayrampaşa’da 190 bin TL’lik vurgun! Ekipler kıskıvrak yakaladı

İÇİNDEKİLER

Bayrampaşa'da, kendilerini nakliyeci olarak tanıtarak, bir tekstilcinin toplam 190 bin lira değerindeki giyim eşyasını kamyona yükleyip kaçtığı iddia edilen 5 şüpheli yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, iş insanı M.Ç.'nin kendilerini nakliyeci olarak tanıtan bazı kişilerce dolandırıldığı ihbarında bulunması üzerine harekete geçti.

Yapılan incelemede, M.Ç'nin tekstil ürünleriyle dolu çuvalları bir adrese götürmeleri için anlaştığı 5 şüphelinin, çuvalları kamyona yükledikten sonra başka bir adrese giderek, ortadan kaybolduğu anlaşıldı.

Polis tarafından incelenen güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelilerin, çuvalları kamyona yükledikleri ve başka bir adrese doğru hareket ettikleri anlar yer aldı.

Aracın plakası üzerinden araştırmasını sürdüren ekipler, kimlikleri tespit edilen şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Çalınan eşyaların da eksiksiz olarak ele geçirildiği ve iş insanına iade edildiği öğrenildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'sinin savcılıkça serbest bırakıldığı, Ömer İ.'nin (28) tutuklandığı, Tayfun D. (24) ile Murat Ç'nin (29) adli kontrol şartıyla salıverildiği bildirildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN