Şiddetli karın ağrısı yaşayan küçük çocuğun karnından tümör çıktı (Yaşam haberleri)

Diyarbakır'da Ahmet Kaya'nın (8) karnına gittiği tekvando kursunda tekme isabet etti. Şiddetli karın ağrısı yaşayan küçük çocuk, baygınlık geçirdi. Hastanede karaciğerinde tümör olduğu tespit edildi. Ciğerinin 3'te 1 alınan Kaya, sağlığına kavuştu. Ameliyatı yapan Prof. Dr. Mehmet Hanifi Okur, "İyi ki tekme yemiş. Yoksa o tümörü tespit edemeyecektik" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2021 Güncelleme 20 Ekim 2021, 07:01
Şiddetli karın ağrısı yaşayan küçük çocuğun karnından tümör çıktı Yaşam haberleri

İÇİNDEKİLER

Diyarbakır'da Ahmet Kaya'nın (8) karnına gittiği tekvando kursunda tekme isabet etti. Şiddetli karın ağrısı yaşayan küçük çocuk, baygınlık geçirdi. Hastanede karaciğerinde tümör olduğu tespit edildi. Ciğerinin 3'te 1 alınan Kaya, sağlığına kavuştu. Ameliyatı yapan Prof. Dr. Mehmet Hanifi Okur, "İyi ki tekme yemiş. Yoksa o tümörü tespit edemeyecektik" dedi.

EN ACI ÇAĞRI!
İstanbul
Kağıthane'de tekstil makinaları satan evli ve 2 çocuk babası Ahmet Volkan Arıgüç (43), arkadaşı Ersin Ö.'ye (36) bulunduğu yerin konumunu attı. Gelirken de arkadaşı Doğukan Y.'yi aramasını söyledi. Konuma gelen Ersin Ö, Arıgüç'ü göğsünden vurulmuş halde ölü buldu. İntihar üzerinde duran ekipler, şahsın maddi sorunları olduğunu öğrendi.

ÖRNEK TAKSİCİ
Sarıyer'de,
taksici Atakan Türk, bagaja bir yolcunun valizini koyarken, bir önceki müşterinin valizini unuttuğunu gördü. İçinde 300 lira ve 150 bin dolar olan valizin sahibi olan gurbetçiye, kısa sürede ulaşıldı. Ev almak için Almanya'dan gelen gurbetçiye para dolu valiz teslim edildi. Valizi içindeki eşyalar ve paralarla eksiksiz teslim alan gurbetçi, "Valiz bulunmayacak diye çok korkmuştum. Hala ülkemizde örnek insanlar var" diyerek taksici Türk'e teşekkür etti.

VAKA SAYISI 30.862
Türkiye'de dün 360 bin 849 Covid-19 testi yapıldıb 30 bin 862 kişinin testi pozitif çıktı, 223 kişi yaşamını yitirdi. İyileşenlerin sayısı ise 27 bin 352 oldu.

47 MİLYON DEVRETTİ
6 bilen çıkmayınca 46 milyon 999 bin lira devretti. 5 bilenler 31 bin 188'er, 4 bilenler 476'şar, 3 bilenler 25'er, 2 bilenler ise 3'er lira ikramiye alacak.

007 WİLLİAM
James Bond serisinin 25. filmi "No Time To Die" vizyona girdi. Herkes, Bond karakteri Daniel Craig'in galada giydiği Alexander McQueen marka pembe kadife cekete kilitlendi. İngiliz Kraliyet Ailesi'nden Prens William da ceketi çok beğendi. Önceki gece katıldığı Earthshot Ödül Töreni için markaya aynı ceketin yeşilini diktirdi! Ancak bu ilk değildi. Prens William'ın daha önce pek çok kez Daniel Craig'in filmdeki kostümlerinin birebir kopyasını giydiği öğrenildi. İngiliz medyası "Prens yeni James Bond" dedi.

KİME GÜVENECEK?
Oyuncu Deniz Bulutsuz, eski sevgilisi Ozan Güven'den dayak yediğini söyledi. Davada tanıklar birbirleriyle çelişti. Güven'in arkadaşı, genç kadının dizinde morluk gördüğünü belirtti. Bulutsuz'un arkadaşı ise "Ben görmedim" dedi!

CARATASARAY
Galatasaraylı Diagne, gecelere aktı. Arabasıyla şov yaptı! Rolls Royce otomobilinin fiyatı dudakları uçuklattı: 7 milyon TL...