Son dakika: Çanakkale'de yürekleri sızlatan olay! YKS Türkiye birincisi Necati Kaan Şahin alkollü sürücü kurbanı oldu

Son dakika haberi... Çanakkale'nin Biga ilçesinde yürekleri sızlatan bir olay meydana geldi. YKS Türkiye birincisi olan ve doktor olma hayalleri kuran 20 yaşındaki Necati Kaan Şahin, alkollü sürücü kurbanı oldu. Alkollü sürücü, Şahin ile birlikte hayallerini de öldürdü.

Giriş Tarihi 14 Ağustos 2021, 07:01 Güncelleme 14 Ağustos 2021, 07:09
Son dakika: Çanakkale’de yürekleri sızlatan olay! YKS Türkiye birincisi Necati Kaan Şahin alkollü sürücü kurbanı oldu

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... Çanakkale'nin Biga ilçesinde yürekleri sızlatan bir olay meydana geldi.

Sabah'ta yer alan habere göre, Mehmet Ali Şahin (24) isimli sürücü, elektrikli motorla trafikte seyreden Necati Kaan Şahin'e çarparak olay yerinden kaçtı. Alkollü olduğu öğrenilen Şahin tutuklanırken, hayatının baharında olan Kaan Şahin, önceki gün Gebze'de toprağa verildi.

Sinoplu elektrik teknisyeni baba Mustafa Şahin ve Ordulu öğretmen anne Nermin Şahin çiftinin iki oğlundan biri olan Şahin'in Gebze'de ikamet eden dedesi ve babaannesi memleketleri Sinop'ta köylerinde bulunuyordu.

Sel bölgesinde kalan dedesinin çok sayıda kalp ameliyatı olduğu ve vefat haberini alması durumunda sağlık problemiyle karşılaşabilme ihtimali üzerine ölüm haberi 3 gün gecikmeli verildi.

Şahin arkasında çok sayıda sevenini ve hayallerini bıraktı. Çanakkale'de ailesiyle birlikte yaşayan Şahin, bu yıl birinci olduğu sınava daha önce de 2 yıl üst üste girdi. Geçen yıl diş hekimliğini kazandı.

Ancak öğretmen olan annesine doktor olmak istediğini söyledi. Annesi bir kere daha şansını denemesi tavsiyesinde bulundu. Bu yıl sıkı bir şekilde sınava hazırlanan Şahin, tüm adayları geçip YKS sınavında birinci oldu.

Şahin, Fen Lisesi'nde okuyan kardeşi Ahmet Efe Şahin'in de rol modeliydi.

TEK HAYALİ DOKTOR OLMAKTI
Ailesi ve arkadaşları tarafından çok sevilen bir isim olan Şahin'in tek hayali doktor olmaktı. Sakin bir karaktere sahip olan Şahin'in hayvan dostu olduğu ve gitar çalmayı çok sevdiği öğrenildi.

Eğitimine ve hedeflerine tümüyle konsantre olan Şahin, sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarını aktif olarak kullanmayan bir profile sahipti.

Şahin'in ailesinin şimdiki tek isteği, evlatlarına çarpıp kaçan ve ölümüne neden olan şüphelinin yargılanması ve adil bir şekilde ceza alması.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN