Necla-Metin Büyükşen'in cinayetinde sır perdesi kalkıyor: 24 kişiyi gözaltına alndı

3 yıl önce evlerinde öldürülen Necla-Metin Büyükşen'in cinayetinde sır perdesi kalkıyor. Cinayeti aydınlatmak için kurulan özel ekip, çiftin kızı Büşra ve oğlu Uğur'un da aralarında olduğu 24 kişiyi gözaltına aldı. Cinayet, atv'deki Müge Anlı'nın programında da masaya yatırılmıştı. Osman Büyükşen, "Ne olur ailemin katillerini bulun" demişti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2021 Güncelleme 14 Temmuz 2021, 06:57
Necla-Metin Büyükşen’in cinayetinde sır perdesi kalkıyor: 24 kişiyi gözaltına alndı

İÇİNDEKİLER

Konya'da yaklaşık 3 yıl önce korkunç bir cinayet yaşandı. Necla ve Metin Büyükşen, evlerinde pompalı tüfekle saldırıya uğradı. İkisi de kurtarılamadı.

Saldırgan, çiftin kızları Büşra Büyükşen'i (24) de iddiasına göre silahın dipçiğiyle başından yaraladı.

Jandarma tarafından yürütülen çalışmalarda katil zanlısına ulaşılamadı. Çiftin çocuk doktoru oğlu Osman Büyükşen, Müge Anlı'nın programına katılıp, anne ve babasının katilini aramaya başladı.

"Ne olur katilleri bulun" diye ağladı.

Konya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi bünyesinde çifte cinayeti araştırmak için özel ekip kuruldu. Ekip, dün sabah birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda çiftin kızı Büşra Büyükşen, ağabeyi Uğur Büyükşen ile eşi Betül Büyükşen, babası Muammer Büyükdoğrucan ve Mehmet Ali Dayanır'ın da aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı.

HERKESİ AĞLATMIŞTI

Televizyonda ailesinin katilini arayan çiftin oğlu Osman Büyükşen sinir krizi geçirmişti.

Anne ve babasının katilini aramak için her yolu denediğini söyleyen Osman Büyükşen'in sözleri Müge Anlı'yı da ağlatmış ve Anlı da Osman Büyükşen'e sarılarak acısını paylaşmıştı.