Ünal Demir Avrupa’daki başarılarıyla konuşuluyor

Dünyaca ünlü markanın eğitmenliğini yapan başarılı Saç Tasarım Sanatçısı Ünal Demir Avrupa’daki başarılarıyla ilgi odağı oldu. Avrupa’da bir çok markanın konuştuğu Ünal Demir Google’da en çok arananlar listesinin başında geliyor. Ünlü süper modeller Hailey Bieber ve Barbara Palvin’in ilgi odağı oldu. Ünal Demir’in daha önce de eğitimlerine katılan süper modeller Ünal Demir eğitimlerini çok sevdi.

Giriş Tarihi 16 Haziran 2021, 18:02 Güncelleme 03 Aralık 2021, 10:23
Ünal Demir Avrupa’daki başarılarıyla konuşuluyor

İÇİNDEKİLER

Schwarzkoph markasının eğitmenliğini yapan başarılı Saç tasarım Sanatçısı Ünal Demir evde saç boyamanın tehlikelerini anlattı. Pandemi sürecinde evde saçını boyamak isteyip saçını yakan birçok isimle karşılaştığını söyleyen Ünal Demir, kapanma sürecinde evde saçlarını boyamak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.

İlk defa saç boyuyanların, boyaya karşı alerjiniz olup olmadığını kesinlikle test etmeleri gerektiğini vurgulayan Ünal Demir; ''boya alerjinizin olup olmadığını anlamak için bileğinizin iç kısmında boya alerji testi yapabilirsiniz. Alerjiniz yoksa, boyama işlemine geçebilirsiniz. Saç boyarken saç bakımı ihmal edilmemelidir. Saçınızı boyamadan önce yıkamamanız gerekmektedir. Çünkü temiz saç, saç derinizi koruyan doğal yağların kaybolmasına neden olmaktadır. Yarı kalıcı boya kullanıyorsanız en az 12 ile 24 saat, kalıcı boya kullanıyorsanız en az 24 saat önce saç yıkanmış olmalıdır. Daha az sürede saç yıkamak, derinizi koruyan doğal yağları saç derinizden uzaklaştırır. Saç boyama sonrasında kutudan çıkan bakım kremini kullanmaya özen göstermelisiniz. Krem sayesinde renk kalıcılığı sağlar ve saç yumuşak olmasını sağlar'' dedi.

ÜNAL DEMİR KİMDİR?
1989 doğumlu Ünal Demir yaklaşık 13 yıldır Most markasının işletmeciliğini yapıyor. Cadde, Bodrum, Bahçelievler ve Etiler'deki şubelerine her geçen gün bir yenisini ekleyen Ünal Demir dünyaca ünlü bir markanın yurt içi ve yurt dışında birçok etkinliğinin eğitimcisi olarak yer alıyor.