İstanbul Havalimanı'nda hareketlerinden şüphelenilen kişinin midesinden 96 adet kokain çıktı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik polisi, İstanbul Havalimanı'nda hareketlerinden şüphelendikleri bir kişiyi çevirdi. Etiyopya'dan geldiği ve Nijerya uyruklu olduğu belirlenen B.E.O'nun karın bölgesinde olağandışı bir sertlik belirlendi. Türkiye'de ilk kez İstanbul Havalimanı'nda kullanılan 'uyuşturucu tespit cihazı' ile kontrol edilen yolcunun sindirim sisteminde paketler olduğu belirlendi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik polisi, İstanbul Havalimanı'nda hareketlerinden şüphelendikleri bir kişiyi çevirdi. Etiyopya'dan geldiği ve Nijerya uyruklu olduğu belirlenen B.E.O'nun karın bölgesinde olağandışı bir sertlik belirlendi.

Türkiye'de ilk kez İstanbul Havalimanı'nda kullanılan "uyuşturucu tespit cihazı" ile kontrol edilen yolcunun sindirim sisteminde paketler olduğu belirlendi. Bağırsaklarında 96 adet kapsül içerisinde 1844 gram kokain tespit edilen zanlı, hapse gönderildi.