Adana'da kayınpederini bıçaklayan Emine Özkaya'dan 'Dostluk maçı' mesajı!

Adana'da kayınpederini bıçaklayan Emine Özkaya, önce "Tartıştık, bıçakladım' dedi. Ardından 'dostluk maçı' tişörtü giyen kadın ifadesini değiştirdi: Eşime vurdu, korkutmak için bıçağı aldım. İsteyerek olmadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2021 Güncelleme 02 Haziran 2021, 07:01
Adana’da kayınpederini bıçaklayan Emine Özkaya’dan ’Dostluk maçı’ mesajı!

İÇİNDEKİLER

Adana'da marketten alınan tavuğun nasıl yapılacağı konusunda tartıştığı kayınpederi Mustafa Özkaya'yı (58) bıçaklayarak ağır yaralayan gelin Emine Özkaya adliyeye sevk edildi.

Polis merkezindeki ifadesinde, "marketten alınan tavukla tencerede yemek yapacaktım kayınpederim mangal yapmamı istedi. Tartışma bu yüzden çıktı" diye ifade veren 25 yaşındaki Emine Özkaya, adliyede ise ifadeyi değiştirdi.

BANA VURDU
Olay günü sabahı eşiyle birlikte dışarıya çıktıklarını anlatan Emine Özkaya, "Eve dönerken eşim, arkadaşlarıyla karşılaştı. Eve tek başıma döndüm. Kayınpederim, ' Kocan nerede?' diye çıkıştı. Sonra da 'seni bu evde istemiyorum. Buradan gideceksin' diye bağırıp üzerime yürüdü. Eşimle birlikte olduğumu söylememe rağmen, sopayla başıma vurmaya başladı.

Ben 'vurma' dedikçe devam etti. Korkutmak için mutfaktan bıçak aldım. Arbede sırasında karnına saplandı. Sadece korkutmak istemiştim" dedi. Tutuklanan Emine Özkaya'nın "Dostluk maçı" yazan sarı bir tişört giymesi dikkatlerden kaçmadı. Bıçakladığı kayınpeder Mustafa Özkaya'nın da hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

ZİYA RAMOĞLU