Kalbini sevim! Pınar Hacıbektaşoğlu'nun zor günlerinde en büyük dayanağı annesi oldu

Pınar Hacıbektaşoğlu, lenf kanserine yakalandı. Tedavisi sürerken COVİD- 19’a yakalanınca hastaneye kaldırıldı. Annesi, zor günlerinde en büyük dayanağıydı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Nisan 2021 Güncelleme 18 Nisan 2021, 07:00
Kalbini sevim! Pınar Hacıbektaşoğlu’nun zor günlerinde en büyük dayanağı annesi oldu

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da yaşayan Sevim Kandemir (72), 7'si kendi 3'ü de ölen kayınbiraderinin olmak üzere 10 çocuğu bağrına bastı. Okuma yazma bilmemesine rağmen hepsini üniversiteye yolladı. Kimya mühendisi, ekonomist, vergi müfettişi ve avukat olan çocukları emeklerini boşa çıkarmadı.



İÇİM İÇİME SIĞMIYOR
Avukat kızı Pınar Hacıbektaşoğlu, 2016'da meme kanserine yakalandı. Hastalığı atlattı, ancak 2020'de tümör lenflerine sıçradı. Tedavisi sürerken bu kez de COVİD-19 testi pozitif çıkan Hacıbektaşoğlu hastanede tedavi altına alındı. Anne yüreği ise eve sığmadı... Her gün Kadıköy'den Şişli'ye giden Sevim Kandemir, tedbirler nedeniyle hastaneye alınmadı. Ancak evladını da yalnız bırakmadı. 12. katta yatan kızına bahçeden el sallayarak moral olmaya çalıştı. "Pınar hastanedeyken benim içim içime sığmıyor. Hastane bahçesinden el sallayıp Pınar ben buradayım diyorum" diyerek duygularını anlattı.



CANIM ANNEM
Pınar Hacıbektaşoğlu ise "Hem kanser, hem de Corona tedavisi görüyorum. Annemin bana verdiği moral hastanede aldığım en güçlü ilaçlardan daha fazla fayda ediyor. Ne mutlu ki böyle bir annem var" dedi.

ALİ ALTUNTAŞ