Yakalayın cezasını verin: SMA hastası 20 aylık Ali Osman Sari için toplanan parayı çaldı!

SMA hastası 20 aylık Ali Osman Sari'ye destek olmak için Aydınd'a bir iş yerine konulan yardım kumbarası çalındı. Polis, kameradan belirlediği hırsızı yakalamak için operasyona start verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2021 Güncelleme 16 Nisan 2021, 06:59
Yakalayın cezasını verin: SMA hastası 20 aylık Ali Osman Sari için toplanan parayı çaldı!

İÇİNDEKİLER

Bursa'da iki yıl önce evlenen Ayşe (27) ve Erhan (38) Sari çiftinin bebekleri Ali Osman'a, 6 aylıkken götürüldüğü hastanede, halk arasında 'gevşek bebek' sendromu olarak da bilinen 'spinal musküler atrofi' (SMA) hastalığı tanısı kondu.

Günden güne kasları eriyen minik Ali Osman'ın sağlığına kavuşabilmesi için, yurt dışında 2 yaş altındaki çocuklara uygulanan ve dünyada en pahalı tedavi olarak bilinen 'gen' tedavisinin uygulanması gerekiyor.

Ali Osman'ın tedavi olabilmesi için gereken 1 milyon 800 bin euroyu toplayabilmek amacıyla kampanya başlatan aile, şimdiye kadar 1 milyon 80 bin euro topladı.

Ali Osman'ın tedavi kampanyasına destek olmak için Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir iş yerine koyulan kumbara ise iki hafta önce kimliği belirsiz şüpheli tarafından çalındı. Hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, polis Ali Osman Sari için operasyon başlattı.