Antalya Alanya'da korkunç olay! Beyza Yurttaş isimli kadın öldüresiye dövüldü

Eski sevgilisi tarafından dayak ve işkenceye maruz kalan Beyza Yurttaş, yaşananları gözyaşlarıyla anlattı: Bu adamı serbest bıraktılar. Şiddet uygularken karısını arayıp o anları canlı yayında izletti. Karısı ise, 'İyi yapmışsın aşkım biraz da benim için vurur musun?' dedi..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Nisan 2021 Güncelleme 03 Nisan 2021, 06:59
Antalya Alanya’da korkunç olay! Beyza Yurttaş isimli kadın öldüresiye dövüldü

İÇİNDEKİLER

Antalya'nın Alanya ilçesinde 24 yaşındaki Beyza Yurttaş'ın Bülent Y. isimli şahıs tarafından kaçırılarak otomobil içerisinde feci şekilde darbedilmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Gözü dönmüş adam, serbest bırakıldıktan sonra gelen tepkiler üzerine tekrar savcılık talimatıyla gözaltına alındı. Talihsiz kadın, "Bülent Y., beni zorla araca bindirdi. Şiddet uygularken karısını arayıp o anları canlı yayında izletti.

Karısı ise, 'İyi yapmışsın aşkım biraz da benim için vurur musun?' dedi. Bu nasıl insanlık, vicdansız" ifadelerini kullandı.

'İYİ İZLEYİN' DİYOR
İnsan müsveddesi Bülent Y.'nin arkadaşını aradığını belirten talihsiz kadın şöyle konuştu: "Birazdan tecavüz edeceğim, iyi izleyin' diyor. Bu ne kin, bu ne nefret." Bülent Y. sosyal medyada büyük tepki gördü.