Malatya'da babasının sırtında okula giden 10 yaşındaki Batuhan Şahin için yollar asfaltlanıyor

Yeşilyurt Belediyesi, gönül yolu yapıyor…. Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi Küllümağara mevkiinde yaşayan 10 yaşındaki doğuştan bedensel engelli Batuhan'ın 3 yıldır babasının sırtında okula gidip gelmesi, birçok hayırsever gibi Yeşilyurt Belediyesini de harekete geçirdi. Aileye ilk etapta tekerlekli sandalye yardımında bulunan Yeşilyurt Belediyesi, okula giden yaklaşık 1 kilometrelik toprak yolun asfaltyapılacağı açıklandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2021 Güncelleme 30 Mart 2021, 06:59
Malatya’da babasının sırtında okula giden 10 yaşındaki Batuhan Şahin için yollar asfaltlanıyor

İÇİNDEKİLER

Yeşilyurt Belediyesi, gönül yolu yapıyor…. Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesi Küllümağara mevkiinde yaşayan 10 yaşındaki doğuştan bedensel engelli Batuhan'ın 3 yıldır babasının sırtında okula gidip gelmesi, birçok hayırsever gibi Yeşilyurt Belediyesini de harekete geçirdi. Aileye ilk etapta tekerlekli sandalye yardımında bulunan Yeşilyurt Belediyesi, okula giden yaklaşık 1 kilometrelik toprak yolun asfaltyapılacağı açıklandı.

Batuhan'ın evinden Küllümağara Mahallesi'ne kadar olan kısımda da çalışmalar start aldı.

Batuhan'ın babası Halil Şahin'in sırtında okula gidip gelmesinin kamuoyuna yansımasının ardından ülkenin dört bir yanından hayırseverler de Batuhan için harekete geçerek, destek olmak istemişti.