69 yaşındaki kadını evlilik vaadiyle kandırıldı: 3.5 milyon lira dolandırıldı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programı, dün ilginç bir dolandırıcılık olayını işlemeye başladı. 69 yaşında emekli mali müşavir olan dolandırıcılık üzerine raporlar yazan Hatice Hanım'ın başına gelenler herkesi şoke etti. Sosyal medya üzerinden kendisinden 35 yaş küçük olan Mehmet Aydın ile tanışan Hatice Hanım'a, evlilik vaadiyle tam 7 kez buluştu. Kendisini 52 yaşında olarak tanıtan adam, Hatice Hanım'a ünlü bir ailenin üyesi olduğunu, pırlanta ve altın işleriyle uğraşan bir holdingde çalıştığını söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2021 Güncelleme 10 Mart 2021, 07:01
69 yaşındaki kadını evlilik vaadiyle kandırıldı: 3.5 milyon lira dolandırıldı

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programı, dün ilginç bir dolandırıcılık olayını işlemeye başladı.

69 yaşında emekli mali müşavir olan dolandırıcılık üzerine raporlar yazan Hatice Hanım'ın başına gelenler herkesi şoke etti.

Sosyal medya üzerinden kendisinden 35 yaş küçük olan Mehmet Aydın ile tanışan Hatice Hanım'a, evlilik vaadiyle tam 7 kez buluştu.

Kendisini 52 yaşında olarak tanıtan adam, Hatice Hanım'a ünlü bir ailenin üyesi olduğunu, pırlanta ve altın işleriyle uğraşan bir holdingde çalıştığını söyledi.

MONTAJ YALANI


Aydın, Hatice Hanım'ı inandırmak için ünlü ailenin fotoğraflarının içine kendi fotoğrafını da montajladı.

Değerli bir taşınmazı üzerine yapılacağı konusunda kandırılan yaşlı kadın, Aydın'a 3.5 milyon TL para gönderdi. Başına gelenleri sorgulamaya başlayan Hatice Hanım, yıkıldı.