Doğan Cüceloğlu'nun ölümünde sır perdesi aralanıyor! İşte ortaya çıkan detay

Son dakika haberi: Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, aort damarının yırtılması sonucu 83 yaşında hayata gözlerini kapamıştı. Doğan Cüceloğlu’nun ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada ise yeni bir detay ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında olay günü saat 13.30 sıralarında temizlik görevlisinin Cüceloğlu'nun yaşadığı eve geldiği anlaşıldı.

Giriş Tarihi 25 Şubat 2021, 16:47 Güncelleme 25 Şubat 2021, 16:57
Doğan Cüceloğlu’nun ölümünde sır perdesi aralanıyor! İşte ortaya çıkan detay

İÇİNDEKİLER

Ünlü psikolog ve yazar Doğan Cüceloğlu, Beşiktaş Akatlar'daki evinde ölü bulunmuştu. Alışverişten dönen Cüceloğlu'nun eşi, evde kocasının cansız bedeni ile karşılaşmıştı.

Olay yerine gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince evin içerisinde incelemelerde bulunulmuş, ilk incelemelere göre Cüceloğlu'nun evde düşerek hayatını kaybettiği belirlenmişti.

GÖRÜNTÜLER İNCELENDİ
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca görevli savcı ile birlikte adli tabip olay yerinde inceleme yapmış, Olaya ilişkin soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturma kapsamında olay günü saat 13.30 sıralarında temizlik görevlisinin Cüceloğlu'nun yaşadığı eve geldiği saptandı.

Bu kapsamda, 13.30-14.00 arasındaki zaman diliminde evi gösteren güvenlik kamerası görüntüleri incelendi.

DOSYAYA SUNULDU
Görüntülerde Cüceloğlu'nun ikamet ettiği apartmana şüpheli bir şahsın girmediği belirlendi. Görüntüleri inceleyen emniyet müdürlüğü tarafından, kayda alınan tutanak dosyaya sunuldu.