Bursa'da kapalı olması gereken kahveye polis baskını: Ceza yağdı

Bursa’da kapalı olması gereken kahvede yakalanna 17 kişiye ceza yazıldı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken kahvehanede oyun oynayan 16 kişi ve iş yeri sahibine toplam 53 bin 550 TL ceza uygulandı. İş yeri sahibinin bir baskın durumunda önlem için sokağın başında birini görevlendirdiği tespit edildi.

Giriş Tarihi 03 Ocak 2021, 19:11 Güncelleme 03 Ocak 2021, 19:31
Bursa’da kapalı olması gereken kahveye polis baskını: Ceza yağdı

İÇİNDEKİLER

Bursa'da kapalı olması gereken kahvede yakalanna 17 kişiye ceza yazıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken kahvehanede oyun oynayan 16 kişi ve iş yeri sahibine toplam 53 bin 550 TL ceza uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Osmangazi ilçesi Emek Fatih Sultan Mahallesi Eğitim Sokak'taki bir kahvehanenin koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gerekirken faaliyette olduğu ihbarını aldı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR
Harekete geçen ekipler, bir süre kahvehaneyi izlemeye aldı. Ekipler, sokağın başında birinin beklediğini ve bir baskın durumunda kahvehaneye bildirdiğini tespit etti. Daha sonra müşteri gibi kahvehaneye giren ekipler, oyun oynayanları suçüstü yakaladı.

MASKE VE MONTLARIYLA YÜZLERİNİ KAPATTILAR
16 kişi ve iş yeri sahibine koronavirüs tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle 3 bin 150'şer liradan toplam 53 bin 550 TL ceza uygulandı. Kahvehanedekilerin gazetecileri görünce maske ve montlarıyla yüzlerini kapatmaları ise dikkat çekti.

İş yeri sahibinin bir baskın durumunda önlem için sokağın başında birini görevlendirdiği tespit edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN