Ankara'da kendisini medyum olarak tanıtan Sadiye Servet G.'nin kötü şartlarda beslediği 20 köpek ve 16 kediye el konuldu
Ankara'da kendisini medyum olarak tanıtan Sadiye Servet G.'nin evine polis ekipleri ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Evde kötü şartlarda beslenen 20 köpek ile 16 kediye el konuldu. Duruma karşı çıkan Sadiye Servet G.'ye de para cezası kesildi.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 9'nucu Bölge Müdürlüğü ekipleri, uygunsuz şartlarda kedi ve köpek beslendiği ihbarı yapılan 2 katlı eve polisle birlikte baskın düzenledi.

Ankara'da medyum olarak tanınan Sadiye Servet G.'nin oturduğu belirlenen evde ve bahçede 20 köpek ve 16 kedi tespit edildi.

Hayvanların bir kısmının evde bir kısmının da bahçede derme çatma kulübede kötü koşullarda tutulduğu belirlendi.













