SON DAKİKA: Esenler'de 11 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden sapık tutuklanarak cezaevine gönderildi

Son dakika haberi: İstanbul Esenler'de bir markette 11 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden sapık dün İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda polis ekipleri tarafından yakalanmıştı. Sapığın yakalanma görüntüleri ortaya çıkarken bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sapık A.Ö ifadesinde "Şeytana uydum" dedi.

Giriş Tarihi 12 Aralık 2020, 16:29 Güncelleme 12 Aralık 2020, 16:53
SON DAKİKA: Esenler’de 11 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden sapık tutuklanarak cezaevine gönderildi

İÇİNDEKİLER

Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, dün bazı sosyal medya hesaplarında "zihinsel engelli bir kız çocuğuna markette cinsel taciz anları" şeklinde yapılan paylaşıma istinaden başlatılan soruşturma kapsamında, bir markette 11 yaşındaki çocuğa tacizde bulunduğu belirlenen A.Ö. kaçmaya çalışırken 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yakalandı.

Sapığın yakalanma görüntüleri de ortaya çıktı.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

"ÇOK PİŞMANIM"
Şüpheli A.Ö'nün savcılık ifadesinde, "Söyleyecek bir şeyim yok. Nasıl ve neden yaptığımı bilmiyorum, çok pişmanım. Söyleyeceklerim bundan ibaret." dediği öğrenildi.

"ŞEYTANA UYDUM"
Zanlının, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğinde verdiği ifadede ise, "Bana göstermiş olduğunuz görüntülerdeki kişi benim. Ben bir anlık şeytana uydum. Nasıl yaptım bilmiyorum. Çok pişmanım ve serbest bırakılmamı talep ederim." diye konuştuğu belirtildi.