Müge Anlı'daki Aleyna Çakır olayında baş şüpheli! Ümitcan Uygun'un TikTok canlı yayın videosuna gelen yorumlar 'pes' dedirtti

Müge Anlı'daki Aleyna Çakır olayında son durum tüm Türkiye tarafından merak edilirken, baş şüpheli olan Ümitcan Uygu'un TikTok canlı yayın videosuyla ortaya çıktı. Uygun'un videosuna gelen yorumlar 'pes' dedirtti. Sosyal medyada bu yorumlara karşı tepki gecikmedi. Türkiye'de infial Yaratan Aleyna Çakır'ın videosunun ardından sosyal medyada, özellikle kadınların yorum yapması eleştirildi.

Giriş Tarihi 07 Aralık 2020, 15:45 Güncelleme 07 Aralık 2020, 16:11
Müge Anlı’daki Aleyna Çakır olayında baş şüpheli! Ümitcan Uygun’un TikTok canlı yayın videosuna gelen yorumlar ’pes’ dedirtti

İÇİNDEKİLER

Gerçek adı Sema Esen olan ancak dayak yediği video ile Türkiye gündeminde infial yaratan Aleyna Çakır olayında baş şüpheli Ümitcan Uygun'un TikTok canlı yayın videosuna gelen yorumlar 'pes' dedirtti.

3 Haziran günü evinde bornoz kuşağı ile kapıya asılmış bir şekilde bulunmuştu. Herkes buna intihar demişti ancak Adli Tıp incelemesine göre bu bir intihar değildi. Aleyna'nın vücudunda işkence izleri vardı.

3 Haziran 2020 tarihinde Ankara Keçiören'deki evinde cansız şekilde bulunan Aleyna Çakır'ın davası sürerken, genç kızın ölümüyle ilgili şüpheler devam ediyor.

Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli isim olan Ümitcan Uygun, TikTok canlı yayın videosuna gelen yorumlarla dikkat çekti.

Aleyna Çakır'ı darp ederek bayıltıp video çeken ve yine Aleyna Çakır'ı öldürmekle suçlanan Ümitcan Uygun'a, dün açtığı canlı yayında gelen yorumlar gerçekten "pes" dedirtti!

Ümitcan Uygun'a gelen yorumlara sosyal medyada tepkiler gecikmedi... Ümitcan Uygun, geçtiğimiz kasım ayında paylaştığı video ile de tepki çekmişti.

Tüm Türkiye'nin gündemine oturan Aleyna Çakır'ın ölümünün ardından pek çok detay ortaya çıkmış, özellikle genç kızın ölümüne ilişkin baş şüpheli Ümitcan Uygun ismi çok konuşulmuştu.

Son olarak Ümitcan Uygun, kendisi hakkında yapılan haberler ve yorumlara ilişkin sosyal medya hesabından canlı yayın açıp açıklamalarda bulundu. Ümitcan Uygun'un akılalmaz sözleri ise sosyal medyada büyük tepki çekti…

"KUDURUN"

Aleyna Çakır cinayetinde baş şüpheli olarak gösterilen eski sevgili Ümitcan Uygun, bu sefer de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki çekti.

Uygun, Instagram üzerinden canlı yayın yaparak, "Benim hakkımda kötü yazan arkadaşlar sizin hepinize sesleniyorum. Ben ayakta durduğum sürece siz kudurun, kafayı bozun" dedi.

İNFİAL YARATAN VİDEO...

Daha önce bir video yayınlayarak Aleyna Çakır hakkında konuşan Ümitcan Uygun, "Aleyna Çakır benim çok sevdiğimdir. İsteyerek, bilerek ona zarar vermem, veremem. Sosyal medyada bazı videolar çıktı. O videoda yaptıklarımdan ötürü son derece hatalıyım. O gün çok fazla alkollü olduğum için sinir krizine girdim ve Aleyna astım hastası olduğu için bir kere vurduğumda bayıldı. Yaptıklarımdan pişmanım başta Aleyna'nın ailesine başsağlığı diliyorum ve ... ağabeyimden özür diliyorum. Ama ben bu konu hariç suçsuzum. Karalamalara karşı diyecek bir şeyim yok. Üzüntümü sessiz yaşıyorum. Benim cezamı da ... ağabeyim vermiştir" ifadelerini kullanmıştı.