Çocuğunu görmek isteyen damadını başından vurarak öldürdü

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde çocuğunu görmek için boşanma aşamasındaki eşinin evine giden kişi, tartıştığı kayınpederi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

AJANSLAR AJANSLAR
Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Çocuğunu görmek isteyen damadını başından vurarak öldürdü

Fikret Demiral, boşanma aşamasındaki eşinin Özgürlük Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi'ndeki evine giderek 6 aydır göremediği çocuğunu görmek istedi.

Çocuğunu görmek isteyen damadını başından vurarak öldürdü-2

Bu sırada evde bulunan kayınpederi Mehmet Aydın ile tartışmaya başlayan Demiral, daha sonra dışarı çıktı. Aydın, peşinden gittiği damadı Demiral'a, yanındaki silahla 4 el ateş etti.

Çocuğunu görmek isteyen damadını başından vurarak öldürdü-3

Başından ve çeşitli yerlerinden yaralanan Demiral, kaldırıldığı özel hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Çocuğunu görmek isteyen damadını başından vurarak öldürdü-4

DAMADINI ÖLDÜREREK KARAKOLA GİDİP TESLİM OLDU

Olay yerine gelen polis ekipleri, cinayetin işlendiği yerde inceleme başlattı. Bu sırada kayınpeder Mehmet Aydın ise karakola giderek teslim oldu. Polis ekipleri cinayetle ilgili inceleme başlattı.

Çocuğunu görmek isteyen damadını başından vurarak öldürdü-5

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler