Kayseri'de 46 yıllık turşucu muzdan yumurtaya kadar 85 çeşit turşu yapıyor

Kayseriİ’de, 46 yıllık turşucu Bayram Ali Aydoğan (68), dükkanında muzdan yumurtaya kadar 85 çeşit ürünün turşunu yapıyor.  Aydoğan, "Yenilebilecek olan her şeyin turşusu var" dedi.

Kayseri'de yaşayan Bayram Ali Aydoğan, 46 yıl önce turşucu arkadaşları sayesinde mesleğe başladı. Geçen süreçte işlerini ilerleten Aydoğan, muzdan yumurtaya, kozalaktan balığa kadar 85 çeşit ürünün turşunu yaptı. Dükkanının içini ve vitrinini kavanozlardaki birbirinden farklı meyve ve sebze turşularıyla dolduran Aydoğan'ın iş yeri ilgi çekiyor.

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.