Yıkamaya dikket!

Ünlü şefler, “kırmızı ya da beyaz etin pişirmeden önce yıkanmasına gerek yok” diyor. Çünkü yıkanınca etlerin üzerindeki bakteriler çoğalır. Bunun yerine kirli yerlerin kesilip atılması, yıkanmadan pişirilmesi öneriliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2020 Güncelleme 24 Kasım 2020, 07:02
Yıkamaya dikket!

İÇİNDEKİLER

Ünlü şefler, "kırmızı ya da beyaz etin pişirmeden önce yıkanmasına gerek yok" diyor. Çünkü yıkanınca etlerin üzerindeki bakteriler çoğalır. Bunun yerine kirli yerlerin kesilip atılması, yıkanmadan pişirilmesi öneriliyor.

SARILAR YANDI
1 bardak çamaşır tozu, bir bardak ufalanmış bulaşık makinesi toz deterjanı, 1 bardak çamaşır suyu ve yarım bardak boraksı karıştırın ve üzerine kaynar su döküp yastık kılıflarınızı bastırın.