Son dakika: Buluştukları erkeklerin içeceğine uyku ilacı atıp gasp eden yabancı uyruklu iki kadın yakalandı

Son dakika haberine göre, İstanbul Çekmeköy’de sosyal medya üzerinden tanıştıkları adamların evine gidip içeceklerine ilaç atıp uyuttuktan sonra gasp eden iki kadın yakalandı. Kırgızistan uyruklu Mariana K. (27) ve Belaruslu Anastasiya M. (26) Gasp Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Giriş Tarihi 09 Ekim 2020, 10:20 Güncelleme 09 Ekim 2020, 12:41
Son dakika: Buluştukları erkeklerin içeceğine uyku ilacı atıp gasp eden yabancı uyruklu iki kadın yakalandı

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya üzerinden kendilerini öğretmen doktor gibi gösterip tanıştıkları adamların evine giden iki kadın gittikleri evde ne var ne yok soydu. Arkadaşlık kurdukları ve evlerine gittikleri insanların içeceklerine çaktırmadan uyku ilacı atan kadın gaspçılar adamlar uyuduktan sonra evdeki değerli eşyaları alıp kaçtı. Bu yöntemle çok sayıda kişiyi mağdur ettikleri ileri sürülen iki kadın İzmir Konak'ta yakalandı.


SOSYAL MEDYADAN TANIŞTIKLARI KADIN SOYDU
Çekmeköy ve Büyükçekmece ilçelerinde, "sosyal medyadan tanıştığım kadın, evime geldi beni uyutup evi soydu ihbarları" gelmeye başladı. Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro amirliği ekipleri. Kamera görüntülerinden eşkallerini belirlediği kadınların peşine düştü.




İZMİR'DE YAKALANDILAR

Kırgızistan uyruklu Mariana K. e Belaruslu Anastasiya M. oldukları belirlenen iki gaspçı kadın 28 Eylül günü VIP araçla İzmir Konak'ta bir otele giriş yaptıkları tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri iki kadını yakalayarak gözaltına aldı.


TUTUKLANDILAR
İşlemleri tamamlanmak üzere Gayrettepe emniyet müdürlüğüne getirilen iki kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.