Bursa’da kan donduran olay! Kemer, tekme ve yumruklarla dövülen Ali Şeker hayatını kaybetti
Son dakika haberi... Bursa’da yolda yürürken tanımadığı Ferhat Saka (33) tarafından pantolon kemeri, tekme ve yumruklarla dövülen Ali Şeker (54), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Saldırı anı bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülenmişti. Olayın ardından gözaltına alınan Ferhat Saka, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'KÜFÜR ETTİĞİ İÇİN DÖVDÜM'
Ferhat Saka'nın mahkemede yaptığı savunmada, "Olay olmadan önce uzun süre içki içtim. Sonra eve gitmeye karar verdim. Bu sırada yolda biriyle karşılaştım. Neler olduğunu tam olarak hatırlamıyorum. Ancak bana küfrettiğini duydum. Ben de bu yüzden sinirlendim ve vurmaya başladım. Alkolün etkisi geçtikten sonra bunu nasıl yaptığıma inanamadım. Pişmanım, bilerek yapmadım" dediği öğrenildi.

DÖVÜLME ANI KAMERADA
Öte yandan Ferhat Saka'nın Ali Şeker'i dövdüğü anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülere Ferhat Saka'nın yerde yatan Ali Şeker'e pantolon kemeri, yumruk ve tekmeyle defalarca kez vurduğu anlar yansıdı.
