Martı Scooter 2020 kiralama fiyatları ne kadar? Dakikası kaç TL'dir?

Özellikle corona virüsten dolayı daha güvenli görülen ve vatandaşlarının ilgisinin arttığı Martı Scooter 2020 kiralama fiyatları ne kadar? Martı Scooter elektirikli araç ile tek başınıza, trafik çekmeden ve toplulukta olma riski taşımadan kullanabiliyorsunuz. Belli bir kiralama ücreti olan Martı’nın dakikası kaç TL? Fiyat politikalarında güncelleme yapan firma İstanbul dışında Ankara, İzmir, Antalya, Eskişehir ve Yalova'da da hizmet veriyor ve ulaşıma alternatif sunuyor.

Giriş Tarihi 06 Temmuz 2020, 12:25 Güncelleme 06 Temmuz 2020, 12:25
Martı Scooter 2020 kiralama fiyatları ne kadar? Dakikası kaç TL’dir?

İÇİNDEKİLER

Gitgide popülerliği artan Martı Scooter gündemde çok fazla araştırılıyor. Martı Scooter'ın nasıl kullanıldığı, ne kadar hızla gittiği, 2020 fiyatları gibi bilgiler merak edilenler arasında yer alıyor. Vatandaşlar yakın yerlere gitmek için daha güvenli olan Martı Scooter'ı seçiyor. 2020 kiralama fiyatları ne kadar olarak belirlendi. İşte merak edilenler…

MARTI SCOOTER NASIL KULLANILIR?

Öncelikle mobil uygulamanın indirilmesi gerekiyor. Uygulama üzerinden başla dediğimizde ise karşımıza bir QR Kod okuma ekranı çıktı. Martı üzerinde bulunan QR Kodu okuttuğumuzda ise Martı'nın üzerinde bağlı bulunan fiziksel kilidin şifresi ekranda belirdi.

MARTI SCOOTER 2020 KİRALAMA FİYATLARI

Bugüne kadar Martı ile yolculuğa başlamak için 3 TL ve her 1 dakika için 0,75 TL ödemeniz gerekiyordu. Yapılan fiyat değişikliği ile birlikte Martı'nın başlangıç ücreti 1,99 TL oldu. Her 1 dakika için ise 0,59 TL ücret talep ediliyor. Yapılan düzenlemenin ardından 10 dakikalık Martı yolculuğu 7,89 TL oldu. Geçmiş fiyat politikasına kıyasla 10 dakikalık Martı yolculuğu 10,5 TL'den 7,89 TL'ye düşmüş oldu.