En güzel ve anlamlı 2020 Anneler Günü mesajları! Resimli, resimsiz, uzun, kısa Anneler Günü sözleri…

Her yıl heyecanla beklenen 2020 Anneler Günü geldi çattı. 2020 yılında corona virüsten dolayı annelerinden uzak kalmak zorunda olanlar için Anneler Günü buruk geçse de en güzel ve anlamlı 2020 Anneler Günü mesajları ile annenizi mutlu edebilirsiniz. Cennetin ayakları altında olduğu, sizi her koşulda sevecek olan annenize resimli ve resimsiz, uzun ve kısa Anneler Günü sözlerini göndererek her zaman onun yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Mesajla, Whatsapp'tan ya da sosyal medyadan herkesle paylaşabileceğiniz en farklı ve duygu dolu Anneler Günü mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 10 Mayıs 2020, 10:43 Güncelleme 10 Mayıs 2020, 11:33
En güzel ve anlamlı 2020 Anneler Günü mesajları! Resimli, resimsiz, uzun, kısa Anneler Günü sözleri…

İÇİNDEKİLER

Dünyaya gelmemize vesile olan ve bizleri her türlü kötülükten koruyan annelerimiz için ne yapsak azdır. Onları sadece bir gün değil her gün mutlu etmeliyiz. Cennet kokulu annelerinizi uzakta da yanında da olsanız bir sözünüzle bile mutlu edebilirsiniz. 2020 Anneler Günü bugün kutlanıyorken sizler için en güzel ve anlam yüklü Anneler Günü mesajlarını derledik. 10 Mayıs Anneler Günü'nde söyleyeceğiniz söyleyeceğiniz Anneler Günü sözleri ile onu dünyanın en mutlu kişisi yapmış olacaksınız.

RESİMLİ VE RESİMSİZ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI

-Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

- Çocukken, bana örnek olmak için benden önce; gençken, her ihtiyacım olduğunda beni gözetmek için arkamdan, yetişkin olduğumda ise destek vermek için hep yanımda yürüdün. Her an yanımda olduğun için sana minnettarım. Anneler Günün kutlu olsun!

-Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım… Anneler günün kutlu olsun canım annem!

-Senden yediğim terliğin acısıyla ağlarken bile Anneee diyebiliyorsam bu ancak Anne mucizesidir. Anneler günün kutlu olsun cantanem.



-Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem.

- Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.

-Anne güllerin bezemesi, gülden deste anne, sözümde tutuklu, tarifsiz beste anne, yanar yürek, can bitkin kafeste, anne hasret bağırda, anne içimde aheste. Seni çok seviyorum anne, anneler günün kutlu olsun.

-Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum anne. Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum Annem.

-Anne senin yüreğin taş olsa dayanır mı, kuş olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, kırılmaz mı? Acıdan bir sap menekşenin boynu bu kez dağlar doğursun beni anne. Sen de ılık bir yağmur ol durmadan yağ kanayan yerlerime. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

-Yok, elimde bir demet menekşe, yok elimde sevdiğin gül şekeri. Yok işte sana bir şey bilmem ki ne demeli, bir tek ağır yaralı özlemim ve bir tek gözlerine sürdüğün gözlerim anne benim, aç kapıyı anneler gününü kutlamaya geldim güzel annem.

-Bir günümde değil her günümdesin. Her gün, her sanıye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim için çok özelsın. Anneler günün kutlu olsun...

-Yüreğindeki sınırsız sevgi ve sabır icin çok teşekkürler canım anneciğim... Anneler günün kutlu olsun.

-Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

-Anne senin yüreğin taş olsa dayanır mı, kuş olsa, çiçek olsa, gündüz olsa, kırılmaz mı? Acıdan bir sap menekşenin boynu bu kez dağlar doğursun beni anne. Sen de ılık bir yağmur ol durmadan yağ kanayan yerlerime. Anneler günün kutlu olsun canım annem.

-En harika arkadaşlarımdan biri, gezegendeki en harika annelerden birisin! Anneler Günün kutlu olsun!

-Ben gülünce gülen, ağladığımda ağlayan benim için yaşayan dünyadaki en büyük şansım benim biricik annem Anneler günün kutlu olsun

-Anneler Günün kutlu olsun! Sen hayatımdaki en özel ve en önemli kadınsın. Seni seviyorum anne!

-Hiçbir zaman hayal kırıklığına uğramadım. Asla görmezden gelemem. Biliyorum hep benim için buradasın! Anneler Gününde sevgilim, canım anneme sevgiler!

-Birçok insan için önemlisin, ama annem olmak için yaptığın inanılmaz işler için özellikle minnettarım.

-Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım. İyi ki varsın. Seni çok seviyorum annem.