Evrim Keklik kimdir? Survivor Evrim Keklik nereli?

Heyecanla takip edilen Survivor yarışmasında dikkat çeken isimlerden biri olan Evrim Keklik’in kim olduğu, yaşı, nerede doğduğu gibi konular merak edilerek araştırılıyor. Gönüllüler takımında yarışan Survivor Evrim Keklik hem oyunlardaki başarılı performansı hem de yarışmacı arkadaşlarıyla olan diyaloglarıyla sık sık gündeme geliyor. Bunun üzerine Evrim Keklik’in gerçek hayatta nasıl biri olduğu, hayatı internette sorgulanıyor. İşte Survivor Evrim Keklik ile ilgili tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 29 Nisan 2020, 17:09 Güncelleme 29 Nisan 2020, 17:09
Evrim Keklik kimdir? Survivor Evrim Keklik nereli?

İÇİNDEKİLER

Survivor yarışmasında öne çıkan isimlerden Evrim Keklik'in hayatına dair bilgileri derledik. Evrim Keklik kimdir? Survivor Evrim Keklik nereli? Sorularının yanıtları internette araştırılırken bir yandan da bu hafta Survivor'da kimin elendiği merak ediliyor. 28 Nisan Survivor ada konseyinde eleme adayları kimlerdi? Bu hafta adaya veda eden isim kim oldu? İşte Evrim Keklik ve Survivor son bölüme dair detaylar…

EVRİM KEKLİK KİMDİR?

Evrim Keklik kendisini şu şekilde anlattı:

"Merhaba, ben Evrim Keklik 29 yaşındayım. İstanbul'da doğdum ilkokul 1. sınıfta Fenerbahce Spor Kulübü'nde voleybola başladım ve 10 yıl boyunca devam ettim.

Sonrasında Galatasaray voleybol takımına transfer oldum ve 1 yıl sonra oradan da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transferim gerçekleşti.Omzumda oluşan sakatlıktan dolayı tedavilerim uzun sürdü ve voleybola ara vermek zorunda kaldım ve bu sırada Ankara Gazi Üniversitesi Besyo bölümünde eğitimime devam ettim.

Üniversite de 4 yıl yüzdüm ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun oldum. Üniversite eğitimim 7 yıl sürdü. İstanbul'a ailemin yanına 2017 yılında geri döndüm ve su altı hokeyi ne başladım.1 yıldır bu spor ile ilgilenmekteyim ve bir spor kulübünde yuzme antrenörlüğüne de devam ediyorum."

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ? (28 NİSAN)

Survivor'da her Cumartesi ve Pazar günleri halk oylaması yapılıyor, çıkan sonuç ile birlikte eleme adayları belli oluyor. 25 Nisan Cumartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler kaybedince bir eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı. Yapılan ada oylaması sonucunda adı en çok çıkan Yunus Emre, Ünlülerin ilk eleme adayı oldu.

26 Nisan Pazar günü Ünlüler ile Gönüllüler, Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Bu sefer galip gelen Ünlüler oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllülerin ada konseyinde çıkardıkları eleme adayı ise Gizem oldu.
Yunus Emre ve Gizem'in yanına Ünlüler ile Gönüllüler, bu akşam konseyde ikişer eleme adayı daha çıkardı. Adaya veda eden isim ise Survivor 2020

SMS sıralamasına göre belli oldu ve Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.
Survivor'ın bu akşamki bölümünde gözler adaya veda edecek isme çevrilmişti. Acun Iıcalı SMS oylaması sıralaması ile adaya veda eden ismin Gizem olduğunu açıkladı. Yapılan ada oylaması sonucunda adı en çok çıkan Yunus Emre, Ünlülerin ilk eleme adayı oldu.