Kansere yakalanan arkadaşı üzülmesin diyen saçlarını kazıtan küçük kız duygulandırdı

Arkadaşı üzülmesin diyen saçlarını kazıtan küçük kız duygulandırdı. Yalova'da Ecrin Dalgacıoğlu, yumuşak doku kanserine yakalandı. Küçük kıza bu süreçte en büyük desteği komşusu Senanur Kamacı (9) veriyor. Kemoterapi tedavisi sebebiyle saçları dökülen arkadaşının üzüntüsüne dayanamayan Kamacı, saçlarını sıfıra vurdu. kız, kansere yakalandı. Arkadaşı destek için saçlarını kazıttı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Şubat 2020 Güncelleme 18 Şubat 2020, 07:04
Kansere yakalanan arkadaşı üzülmesin diyen saçlarını kazıtan küçük kız duygulandırdı

İÇİNDEKİLER

Arkadaşı üzülmesin diyen saçlarını kazıtan küçük kız duygulandırdı. Yalova'da Ecrin Dalgacıoğlu, yumuşak doku kanserine yakalandı. Küçük kıza bu süreçte en büyük desteği komşusu Senanur Kamacı (9) veriyor. Kemoterapi tedavisi sebebiyle saçları dökülen arkadaşının üzüntüsüne dayanamayan Kamacı, saçlarını sıfıra vurdu.



Senanur, "Ecrin çok üzülüyordu. Bir gün kemoterapi almaya başlayınca saçları dökülmeye başladı. Ben de onun için kendi saçlarımı feda ettim" dedi. Ecrin ise "Duygulandım. Ağlayacak gibi oldum. Gün içerisinde oyun oynuyoruz, ödev yapıyoruz. Kitap okuyoruz. Arkadaşımla birlikte günlerimiz güzel geçiyor" diye konuştu.